Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Όλη η απατεωνιά και το αίσχος με το Καφέ του Χολαργού (μέρος 10ο)

Το Καφέ, όταν άνηκε πραγματικά στο Δήμο
και όλα γύρω του λειτουργούσαν
Τέλος, αγαπητέ συνδημότη, κε Καραΐνδρε, σας πληροφορούμε ότι όλοι αυτοί εκεί μέσα, επειδή είναι μια ομάδα-εξάμβλωμα-αποτέλεσμα προδοσιών, κόμπλεξ και απωθημένων που εξελέγησαν με 50 σταυρούς οι περισσότεροι, δεν έχουν ούτε τα κότσια, ούτε το παράστημα, ούτε την άδεια ακόμη και να πάνε για κατούρημα χωρίς την άδεια του Ξύδη.

Ακόμη και στην τουαλέτα τούς έχει επιβάλει προβλεπόμενο τρόπο και επιτρεπόμενα τινάγματα. Μέχρι τρία, διότι από εκεί και πάνω ξέρετε για τι
πράγμα πιάνεται...

Συνεπώς, είτε ο τύπος είναι άρρωστος, είτε κλινήρης, είτε ανάπηρος, είτε ζόμπι, ΤΙΠΟΤΑ και εννοούμε ΤΙΠΟΤΑ δεν συμβαίνει στο Δήμο χωρίς τη γνώση, την άδεια και τις εντολές του. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! Η δε προγραμματισμένη και ουχί έκτακτη (έχει σημασία) εγχείριση, σε μια περίοδο κατά την οποία κυνηγήθηκαν οι επαγγελματίες με τις ταμπέλες, χάθηκε το ΙΚΑ μέσα από τα χέρια μας και γίνεται της πόρνης στο Καφέ, προφανώς μόνο τυχαία δεν ήταν χρονικά και εξυπηρετεί άριστα το θράσος του συγκεκριμένου που σκοπεύει να ξανακατέβει για Δήμαρχος. Έχουμε φτάσει στο σημείο να παρακαλάμε να επιστρέψει από το σπίτι του, διότι ποιος ξέρει τι άλλο κακό θα προκαλέσει όσο νομίζει ότι κρύβεται πίσω από τους "συνεργάτες" του που παίρνουν τη λέζα.

Α και δεν είναι δουλειά κανενός πλειοδότη ούτε να φτιάξει το δάπεδο της παιδικής χαράς, ούτε να συντηρήσει τα συντριβάνια, ούτε να κάνει τον Ταρζάν για πράγματα που είναι δουλειά του Δήμου. Πράγματα που είχαμε και απολαμβάναμε, αλλά δεν τα εκτιμήσαμε και τα ξεπουλήσαμε σε αυτούς που μισούν το Χολαργό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...