Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πιο τυχαίος, πεθαίνεις! (version 6)

Ως γνωστόν, αν στις 2 το μεσημέρι ο Βραχιολίδης γράψει πως έξω είναι μέρα, όλοι θα πρέπει να κοιτάξουμε από τα παράθυρα μπας και έχει έκλειψη ηλίου ή αν έχει έρθει η καταστροφή του κόσμου, σε περίπτωση που έχει πέσει μέσα κατά τύχη!

Μέχρι στιγμής, θεωρούσαμε ότι οι αστοχίες υλικού του οφείλονται στην αγάπη του για το χρήμα: "Βρίζω, συκοφαντώ και διασπείρω ψευδείς ειδήσεις, θεωρίες συνωμοσίας και
ιστορίες για αγρίους, μπας και ανεβάσω αναγνωσιμότητα και πάρω καμιά διαφήμιση. Παράλληλα, το κάνω για να με φοβούνται οι πολιτευόμενοι της περιοχής, ώστε να με γλείφουν, να μου βάζουν Χρόνια Λεφτά και να μου κρατάνε μια πορτούλα ανοιχτή, μπας και γλείψω και εγώ κανένα κόκκαλο από το Δήμο, όταν δεν τρώνε ο Καραμανέας και ο Κουγιουμτζόπουλος".

Πέραν των παραπάνω, υπάρχει και μια δόση τρέλας, αλλά ο συγκεκριμένος έχει ακυρώσει και την πασίγνωστη παροιμία: "από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια", αφού είναι τσακωμένος μαζί της από γεννησιμιού του.

Μετά τον πρόσφατο στημένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, σιγουρευτήκαμε ότι ο άνθρωπος είναι κυριολεκτικά "ό,τι να 'ναι", ασχέτως στρατηγικής και συμφέροντος. Ενώ όλος ο πλανήτης έβριζε το διαιτητή Γιάχο και τον επιπρόσθετο βοηθό, Τριτσώνη, που έκλεισαν τα μάτια στο χέρι του Μανιάτη, έδωσαν το πέναλτι στον Αμπντούν, αλλά και έπνιξαν το πέναλτι υπέρ του Ράγιος, ο Βραχιολίδης έγραψε ότι για όλα φταίει ο... Σπάθας!

Με λίγα λόγια, σε ένα θέμα που δεν επιδέχεται καμίας απολύτως αμφισβήτησης, σε ένα θέμα που συζήτησε όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, σε ένα θέμα όπου ακόμη και οι βαμμένοι Ολυμπιακοί αηδίασαν, σε ένα θέμα που μόνο οι νεκροί ίσως δεν πήραν είδηση, ο Βραχιολίδης έγραψε ΞΑΝΑ ΨΕΜΑΤΑ! Θεός! Μόνο αυτός θα μπορούσε να το κάνει! Φανταστείτε πόσο πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά οτιδήποτε άλλο γράφει, πόσο μάλλον όταν αναφέρεται σε θέματα πολιτικής, όπου υποφώσκουν πολλαπλά αντικρουόμενα συμφέροντα και πολλές διαφορετικές απόψεις ή οπτικές γωνίες...

Hint: Όσο χαζός, όσο ψεύτης, όσο συκοφάντης, όσο αναλφάβητος, όσο εκτός πραγματικότητας και να είναι κάποιος, δεν είναι σωστό να τον αποκόπτουμε από τη γνώση. Ο Ηλίας Σπάθας είχε οριστεί ως... 4ος διαιτητής του τελικού.
Βοηθοί του Γιάχου ορίστηκαν οι Δημήτρης Σαραϊδάρης (α') από τον ΣΔΠ Μακεδονίας και Αντώνης Καρατζίκας (β') από τον ΣΔΠ Αθηνών. Ως 4ος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά ενώ επιπρόσθετοι διαιτητές ορίστηκαν οι Σταύρος Τριτσώνης (α') και Σταύρος Μάνταλος (β') από τον ΣΔΠ Αθηνών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...