Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Όταν η διαπλοκή και η κοροϊδία δεν έχουν όρια (μέρος 10ο)

Και ο Τρομπέν των Δασών, είναι μια καλή πρόταση...
Με μια πρώτη ματιά, το myxolargos.gr αβαντάρει την πρωτοποριακή "προσπάθεια" του Χάρη να γλείψει τον Ξύδη μέσω φεϊσμπουκικής συνέντευξης. Δεν μπορεί να τους πει κανείς τίποτα: "Ευλογάμε τα γένια μας και παράλληλα προβάλλουμε τον καλό μας τον κυρ Μπίλι. Άξιος ο μισθός μας".

Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα. Από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι το θέμα της συνέντευξης είναι γελοίο από μόνο του, αλλά και ότι όλος ο Χολαργός δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον Ξύδη και την παρέα του, ανεβάζοντας αυτές τις αναρτήσεις ξέρουν ότι θα προκαλέσουν πολλά
ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια για το Δήμαρχο.

Παράλληλα, επειδή κάθε άλλο παρά χαζοί είναι, θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι όλη σχεδόν η χώρα αυτήν την περίοδο θέλει να κρεμάσει στο Σύνταγμα πολιτικούς και διοικούντες και να τους βάλει φωτιά. Ο κόσμος πλέον δεν θέλει ούτε να ακούει για τους πολιτικούς, πολλώ δε μάλλον για πολιτικούς της παλαιάς φουρνιάς που ευθύνονται για το όλο κατάντημα.

Φανταστείτε τώρα τι πρόκληση είναι για έναν πολίτη, όχι μόνο να βλέπει μπροστά του έναν αυτοδιοικητικό, αλλά να τον βλέπει και στο facebook να αρμενίζει περί ανέμων και υδάτων λίγο πριν πάει να παίξει Bubble Witch Saga... Πολύ περισσότερο, όταν ο συγκεκριμένος είναι ο Ξύδης που έχει διαλύσει την πόλη του πολίτη, αν ο τελευταίος έχει την ατυχία να είναι και Χολαργιώτης. Δράμα. Το καντήλι θα έπεφτε σύννεφο ούτως ή άλλως, στο myxolargos.gr το γνωρίζουν άριστα και όλο αυτό το θέατρο το κάνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ!

Hint: Μπορούμε να του προτείνουμε άπειρα παιχνίδια στο facebook, μαζί με hints & tips και walkthrough, ώστε να απασχολείται ο Ξύδης όλη τη μέρα και να μη νοιώθει την ανάγκη να παίζει Sim City με το Χολαργό, στον υπόλοιπο χρόνο που του έμεινε να μας κάθεται στο σβέρκο...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...