Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Όταν η διαπλοκή και η κοροϊδία δεν έχουν όρια (μέρος 9ο)

Πρώτα, πρώτα, ο ίδιος ο Κουγιουμτζόπουλος δουλεύει τον Ξύδη ψιλό γαζί. Με χαζοερωτήσεις που οι περισσότεροι γνωρίζουν ήδη τις απαντήσεις, τον εμφανίζει εκτός τόπου και χρόνου.

Την ώρα που διαλύεται το σύμπαν γύρω μας, ο Ξυδης φαίνεται ότι αντί να είναι σε σηκωμένα μανίκια, μες το άγχος, αυτός κάθεται χαλαρός και να κάνει χαζοκουβεντούλα για να περάσει την ώρα του.

Παράλληλα, ο Χάρης κάλεσε τους... χιλιάδες αναγνώστες του να υποβάλουν
ερωτήσεις αντίστοιχου επιπέδου στον συνεντευξιαζόμενο. Δεν ασχολήθηκε ούτε ένας άνθρωπος και το έληξαν άρον-άρον! Δεν έβαλαν καν κάτι Κόλιες ή έστω κάποιους από τη Νέα Πορεία να λιβανίσουν λίγο και να ρωτήσουν για φλέγοντα ζητήματα όπως "ποιο είναι το αγαπημένο του φαΐ" ή "αν η Καλίσι θα επιτεθεί τελικά στη Γιουνκάι", μπας και διασκεδαστεί η τεράστια αποτυχία του εγχειρήματος... Μα ακριβώς αυτό ήθελε η παρέα του Χάρη να φανεί. Ότι δεν ασχολείται κανείς μαζί του. "Εγώ έκανα κάτι πρωτοποριακό, αλλά το άλογο ήταν κουτσό. Δεν φταίω...".

Ο δε Ξύδης το τυρί το είδε, τη φάκα όμως, όχι. Ως μεγαλομανής και με τεράστια ιδέα για τον εαυτό του, δεν μπορεί να δει πέραν της μύτης του. Όσο τον γλείφουν, είναι απόλυτα ικανοποιημένος και χαίρεται. Νομίζει μάλιστα ότι προβάλλεται... Οι άλλοι όμως του την έχουν στημένη και εδώ ακριβώς μπαίνει το myxolargos.gr και θα δούμε αμέσως πώς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...