Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Χτες, πήγαμε σε λάθος Επιτάφιο! (μέρος 1ο)

Όπως ήταν αναμενόμενο, χτες, στη συγκέντρωση των Επιταφίων του Χολαργού, ο Ξύδης δεν απηύθυνε χαιρετισμό, επειδή είναι σε μετεγχειρητική κατάσταση.

Αντ' αυτού στο βήμα βρέθηκε η Φασούλη που μας διάβασε το μήνυμα του... κυρίου Δημάρχου. Καλά τα γλειψίματα, αλλά ελπίζουμε μετά από άλλα 50 χρόνια στα κοινά, κάποιοι επιτέλους να μάθουν ότι δεν μπαίνει το
"κύριος" μπροστά από το Δήμαρχος, το Στρατηγός κ.τ.λ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε του Ξύδη, το "κύριος" δεν θα έπρεπε να μπαίνει γενικώς, διότι η λέξη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Πραγματικά, πολύ συγκινητικά τα ευχολόγια ενός τύπου που ετοιμάζεται να ισοπεδώσει την αγορά και τους επαγγελματίες του Χολαργού, με το ξήλωμα των ταμπελών, το σχετικό χαράτσι μετακίνησης και τα επιγενόμενα πρόστιμα. Ένα δάκρυ κύλησε στα πρόσωπα όλων από την... καλοσύνη και την ανθρωπιά που διαπνέει τη συγκεκριμένη Διοίκηση.

Είναι αλήθεια ότι μια πόλη που έμεινε ξαφνικά χωρίς Κοινωνική Πολιτική, ΚΕΠ, Πολυϊατρεία, Καθαριότητα, Γυμναστήρια, Αθλητικούς χώρους, εργαζομένους και σε λίγο χωρίς Δημοτικό Καφέ και επαγγελματικές πινακίδες, αυτό που χρειάζεται είναι ευχολόγια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...