Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Χτες, πήγαμε σε λάθος Επιτάφιο! (μέρος 3ο)

Το άλλο με τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις πραγματικά δεν το πιάνουμε. Μάλλον θα εννοεί το πρόγραμμα Κάρτα Δημότη, το οποίο δεν έχει χρησιμοποιήσει κανείς. Τι άλλο να εννοεί; Ότι μετά το κυνηγητό δεν θα πάει να βάλει και φωτιά στα μαγαζιά, στα ιατρεία κ.τ.λ. ή ότι θα περισυλλέξει δωρεάν τα πτώματα, μετά τις αυτοκτονίες που θα έχουμε έτσι και ξηλώσει ταμπέλες και βάλει πρόστιμα;

Το δε "οικονομικά αδύνατους
συμπολίτες μας" το πιάσαμε ως υπονοούμενο. Λογικά δεν θα υπάρχουν τέτοιοι και για αυτό δεν υπάρχει κοινωνική πολιτική... Κάποιος να ενημερώσει τον κυρ κυρ Βασίλη ότι ο Δήμος δεν υπάρχει μόνο για τους οικονομικά αδύναμους (και όχι "αδύνατους", αμόρφωτοι). Όλοι πληρώνουν Δημοτικά Τέλη και όλοι πρέπει να απολαμβάνουν υπηρεσίες. Επίσης, κοινωνική πολιτική δεν είναι μόνο το Κοινωνικό Παντοπωλείο στου Παπάγου, το οποίο ανάθεμα αν έχουν πάρει είδηση οι Χολαργιώτες. Τέλος, συμφωνούμε με το "διακριτικά". Είναι τόσο διακριτικοί στο έργο τους που έχουμε όλοι την αίσθηση ότι τείνουν στην απόλυτη ανυπαρξία.

Παράλληλα, μας υπενθύμισε ότι μετά τη Σταύρωση έρχεται πάντα η Ανάσταση. Αυτό ακριβώς λέμε και μεις. Ένας χρόνος τους έμεινε, άλλωστε και γεια σας. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...