Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Όταν η διαπλοκή και η κοροϊδία δεν έχουν όρια (μέρος 1ο)

Όπως φαίνεται από τα ειρωνικά σχόλια, ο κόσμος καταλαβαίνει
μεν την αστειότητα, αλλά δεν μπορεί να πιάσει το background
Μας συνέβη και αυτό μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Κουγιουμτζόπουλος πήρε συνέντευξη από τον Ξύδη, μέσω facebook. Δηλαδή, επί 2 μέρες τού έβαζε ερωτήσεις στο wall του και ο άλλος απαντούσε. Όταν ο άνθρωπος δεν έχει δουλειά να κάνει και αφού ούτως ή άλλως είναι στο facebook 24 ώρες το 24ωρο,
πρέπει να βρει και κάπως να περάσει την ώρα του.

Τη στιγμή που χάθηκε το ΙΚΑ, όλοι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου είναι κλειστοί, ξηλώνονται οι ταμπέλες των επαγγελματιών και των καταστημάτων, η κοινωνική πολιτική έχει πάει περίπατο, οι δρόμοι είναι γεμάτοι βρώμα, μπάζα και κλαδιά, ενώ ο Χολαργός διαλύεται και απεκδύεται των υποδομών του, αυτό που σκέφτηκαν να κάνουν αντί να δουλέψουν, ήταν να βάλουν το Χάρη να βελτιώσει το προφίλ του Ξύδη με γλυκοτσούτσουνες ερωτήσεις περί της ζωής και της προσωπικότητάς του.

Διαβάζαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Λες και μίλαγε σε ένα συνταξιούχο που δεν είναι υπεύθυνος για την καθημερινότητα 80.000 ψυχών ή λες και όλα τα προβλήματα του τεράστιου, πλέον, Δήμου μας έχουν λυθεί και αφού δεν έχουμε και τίποτα άλλο να κάνουμε, βρε αδερφέ, ας πούμε καμία μαλθακία να περάσει η ώρα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...