Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Όταν η διαπλοκή και η κοροϊδία δεν έχουν όρια (μέρος 2ο)

Όπως φαίνεται από τα ειρωνικά σχόλια, ο κόσμος καταλαβαίνει
μεν την αστειότητα, αλλά δεν μπορεί να πιάσει το background
Αν βρισκόμασταν σε οποιονδήποτε άλλο Δήμο, η κριτική θα τελείωνε στη γελοιότητα του πράγματος. Δυστυχώς είμαστε στον Παπάγο-Χολαργό και τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται εξαρχής.

Πρώτα, πρώτα, όταν ο συνεντευξιάζων είναι ο
Κουγιουμτζόπουλους, δηλαδή ο τοπικός εκδότης με τη μεγαλύτερη οικονομική εξάρτηση από το Δήμο, επί Ξύδη και παλαιότερα επί Σκούρτη, το πράγμα αμέσως μυρίζει και δεν σταματά εδώ.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Χάρης, παρότι δεν καταφέρνει να εκλεγεί ούτε Δημοτικός Σύμβουλος, έχει καημό να γίνει Δήμαρχος. Παράλληλα, μετονόμασε το σύλλογο Χολαργιωτών σε "Εν Δράσει", δημιουργώντας ουσιαστικά έναν πολιτικό φορέα, ο οποίος θα είναι η δημοτική παράταξη με την οποία φιλοδοξεί να κατέλθει για Δήμαρχος, ασχέτως αν δεν το λένε ακόμη.

Με λίγα λόγια, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είδαμε έναν υποψήφιο Δήμαρχο να παίρνει συνέντευξη από ένα νυν Δήμαρχο, σε μία προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Ξύδης προς τα έξω ως πιο ανθρώπινος και εντός κοινωνίας, ώστε να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις που τον θέλουν κακό και στριμμένο άνθρωπο, επί κεφαλής της πιο άχρηστης και λαομίσητης Διοίκησης που πέρασε ποτέ από την περιοχή μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...