Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Όταν η διαπλοκή και η κοροϊδία δεν έχουν όρια (μέρος 4ο)

Όπως φαίνεται από τα ειρωνικά σχόλια, ο κόσμος καταλαβαίνει
μεν την αστειότητα, αλλά δεν μπορεί να πιάσει το background
Πάμε, τώρα, πίσω από τις λέξεις:

1) Τον Ξύδη τον εξέλεξαν οι 3.500 ΠΑΣΟΚτζήδες ψηφοφόροι της δεύτερης Κυριακής. Αυτούς τους κατηύθυνε κυρίως η συμμορία των εκδοτών, της οποίας αρχηγός ήταν ο Κουγιουμτζόπουλος, μέχρι να
τα σπάσουν στη μοιρασιά.

2) Σήμερα, το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ως εξής: Διοίκηση η οποία αποτελείται από τη Νέα Πορεία και υποβαστάζεται από την παράταξη της Πολυκαλά από τον Παπάγο, διότι πρώτα ο Παπάγος και μετά το καλό του ευρύτερου τόπου. Η Αντιπολίτευση αποτελείται από: Το ΠΑΣΟΚ που έβγαλε τον Ξύδη, άρα δεν έχει μούτρα να μιλάει. Τον Τίγκα που είναι Παπάγος, άρα δεν έχει όρεξη για αντιπολίτευση. Κάτι άλλους που θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι, οπότε περισσότερο τους ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις και όχι η Αντιπολίτευση. Έτσι για κόντρα μένουν οι λοιποί Ενεργοί Δημότες, το ΚΚΕ και ο Σύριζα, δηλαδή λιγότεροι από 6 άτομα σε σύνολο 33! Μούρλια!

3) Αυτό το σκηνικό θέλουν να επαναλάβουν οι Χάρης και Ξύδης, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών. Μία Διοίκηση χωρίς Αντιπολίτευση, ώστε να περνάνε όλοι καλά και να συνεχίσουν τα λεφτά να πηγαίνουν πέρα δώθε κάθε χρόνο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...