Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Όταν η διαπλοκή και η κοροϊδία δεν έχουν όρια (μέρος 5ο)

Όπως φαίνεται από τα ειρωνικά σχόλια, ο κόσμος καταλαβαίνει
μεν την αστειότητα, αλλά δεν μπορεί να πιάσει το background
4) Αυτό που δεν βλέπει, ενδεχομένως, ο Ξύδης (σιγά που δεν το βλέπει... το ξέρει και το εκμεταλλεύεται) είναι ότι συμφέρον του Κουγιουμτζόπουλου είναι να τον κρατήσει ζωντανό και να τον ξανακατεβάσει για Δήμαρχο, διότι:

Αν διαλυθεί η Νέα Πορεία, θα
προκύψουν τουλάχιστον 3-4 νέοι υποψήφιοι Δήμαρχοι από τον Παπάγο, εκ των οποίων οι δύο (Δασκαλόπουλος και Αποστολόπουλος) για να κάνουν παράταξη θα αποτανθούν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα καταστρέψει την εκλογική βάση, αλλά και όλον το σχεδιασμό του Χάρη που προσβλέπει στους άστεγους ΠΑΣΟΚτζήδες, καθώς η Νικάκη, κακώς-κάκιστα, δεν δείχνει την πρόθεση να συνεχίσει την ιστορική παράταξη της Συμπολιτείας του Σκούρτη και του Δεμερτζή.

Δεδομένου ότι τον Κουγιουμτζόπουλο δεν τον γουστάρουν οι δεξιοί, οι καθαροί αριστεροί του ΚΚΕ και τρώει μάπες από το ΣΥΡΙΖΑ, όπου τον πετύχουν, όσο ο Ξύδης κρατάει τα προδοταριά στο μαντρί, ο Χάρης κινείται ελεύθερα στον Κεντρώο χώρο και την αναρχοαριστερά, όπου και ανήκει. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να συστήσει παράταξη, θα περάσει δεύτερο γύρο άνετα, αφού ο Παπάγος δεν θα φτουρίσει με τίποτα το 2014 και θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Νικολάου, τον οποίο νομίζει ότι θα τον κερδίσει επαναλαμβάνοντας τις γνωστές συκοφαντίες, οπότε και πιθανότατα θα βρεθεί στη φυλακή.

Αν πάλι, γίνουν 500 θαύματα, ο Ξύδης είναι μοναδικός υποψήφιος από τον Παπάγο, κοιμηθεί ο Θεός και κερδίσει, το Χάρη δεν θα τον χαλάσει πολύ, διότι: Θα συνεχίσει να είναι επαγγελματικά χωμένος στο Δήμο και κυρίως, δεν θα έχει Δήμαρχο το Νικολάου, διότι στην τελική αυτό είναι και το μεγάλο θέμα του, διότι ξέρει ότι θα κάνει να ξαναδεί φράγκο πάνω από 20 χρόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...