Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η σκληρή και άβολη πραγματικότητα για το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πόλη μας (μέρος 2ο)

Για να αντιληφθούμε τι παίχτηκε στις αρχές του 2013 με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμου, πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε τη σύνθεση της κάθε παράταξης, πράγμα ουχί αυτονόητο στη νέα τάξη πραγμάτων.

Σημειωτέον, τέτοιο στημένο παιχνίδι, τέτοια αλλαξοθεσιά, τέτοιο παρασκήνιο, τέτοια βρωμιά, τέτοιο αλισβερίσι και τόσο παρασκήνιο, δεν είχε ματασυμβεί
στη δύσμοιρη πόλη μας από καταβολής κόσμου. Πλέον όλα αυτά φαντάζουν φυσιολογικά, διότι όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες. Όλη η Ελλάδα πάει να αλλάξει νοοτροπία, όλα πρέπει και θέλουν να προχωρήσουν ξανά σωστά, αλλά σε τούτο το Δήμο κάνουμε μόνοι μας τα πάντα για ταχύ καλπασμό προς το βούρκο.

Παλιά, πριν ο Καλλικράτης, οι προδότες, τα τζάκια και τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα διαλύσουν κάθε έννοια τιμής, αξιοπρέπειας και καθήκοντος, τα πράγματα ήταν απλά. Κάθε παράταξη είχε προκαθορισμένο αριθμό θέσεων στα Διοικητικά Συμβούλια, βάσει των εκλογικών αποτελεσμάτων, δηλαδή βάσει της Λαϊκής Κυριαρχίας που είναι η ανώτερη δύναμη και αρχή στη Δημοκρατία.

Σήμερα, οι μισοί και πλέον Σύμβουλοι έχουν γράψει τη Λαϊκή Κυριαρχία στα παλιά τους τα παπούτσια, καθώς έχουν σηκώσει δικό τους μπαϊράκι, θέλουν να γίνουν αρχηγοί ή έχουν αλλάξει παράταξη, χωρίς να έχουν καν τον ανδρισμό και την τιμιότητα να παραιτηθούν και να επιστρέψουν την έδρα στην παράταξη που τους έκανε ανθρώπους, έδωσε λόγο ύπαρξης στις θλιβερές τους υπάρξεις και ΚΥΡΙΩΣ, τους έδωσε το άλλοθι ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ δήθεν με το πρόσχημα όχι έχουν "πολιτικές υποχρεώσεις".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...