Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 53ο)

Το χειρότερο όλων είναι ότι βλέπουμε ανθρώπους να γλεντάνε με την ψυχή τους, για μια νίκη που ήρθε: α) λόγω βαθέως ΠΑΣΟΚ και β) όχι από θετικές ψήφους προς τα πρόσωπά τους, αλλά από το μη χείρον βέλτιστον που προέκυπτε από τις συκοφαντίες του Τοπικού Τύπου περί του ότι όλοι
οι άλλοι ήταν κλέφτες και απατεώνες.

Hint: Και εδώ, όταν λέμε για Τοπικό Τύπο, ΔΕΝ εννοούμε την Παρίση, τον Οικονόμου και κυρίως, το ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ. Έλεος, το έχουμε πει 500 φορές που το έχουν καταλάβει ακόμη και οι γάτες που ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών. Η συμμορία των εκδοτών ως το 2010 ήταν οι τρεις γνωστοί και μη εξαιρετέοι.

Αλλά για σένα δήθεν παρεξηγιάρη θα τα πούμε σε λίγες μέρες, για ποσά, κλάματα, παρακάλια, σφραγισμένες επιταγές και εισπράξεις από την ΤΕΔΚΝΑ... Τεράστιο λάθος έκανες και θα μάθεις άλλη φορά να μην προτρέχεις, να μην ακούς το Βραχιολίδη, να μην πράττεις άλογα και να μη δημοσιεύεις ψευτιές χωρίς να διαβάζεις πρώτα τι ακριβώς έχει γράψει το Κλισιοσκόπιο.

Ο χαβαλές τελείωσε, διότι αποδεικνύεται ότι κανένας από σας δεν αξίζει οποιουδήποτε είδους προστασίας και σεβασμού. Όλα στη φόρα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...