Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 54ο)

Hint 2: Με το που ανακοινώσαμε ότι θα παρουσιάσουμε άλλη μια ιστορία οικονομικής διαπλοκής του Τοπικού Τύπου, ξεσηκώθηκε το σύμπαν και άρχισε τις άκυρες στοχοποιήσεις και τις απειλές στον αέρα.

Ευχαριστούμε που για μία ακόμη φορά
παραδέχεστε εκ προοιμίου ότι το Κλισιοσκόπιο λέει μόνο την αλήθεια, διότι αν 5 λεξούλες προκάλεσαν τέτοια φασαρία, σημαίνει ότι υπάρχει και καπνός και φωτιά και λόγος για κακάκια.

Αν όσα προαναγγείλαμε ήταν ψέμματα, κανείς δεν θα ασχολείτο να απειλήσει το σαμάρι για να τα ακούσει το γαϊδούρι. Προς ενημέρωσίν σας, το Κλισιοσκόπιο ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ.

Μην ξανακούσουμε ότι πρέπει να το βουλώσουμε, αλλιώς θα πείτε το ένα και το άλλο για τον μπήξο ή το δείξο. Βάλτε ό,τι θέλετε, για όποιον θέλετε, μας είναι παντελώς αδιάφορο. Το πολύ-πολύ, αν είναι ψέμματα, να κλαίτε πάλι σε καμιά δικαστική αίθουσα ή να διαπλέκεστε σε καμία ταβέρνα, παρακαλώντας και προσκυνώντας.

Μας βλέπετε να μας νοιάζει για κανέναν; Όλα στη φόρα για όλους και όποιος έχει κάτι να φοβηθεί, κακό του κεφαλιού του. Σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές, εν μέσω της χειρότερης Κρίσης της τελευταίας 50ετίας, όποιος ανακατεύεται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ξεγυμνωθεί τελείως μπροστά στο λαό. Αυτό απαιτούν οι περιστάσεις. Ας είναι και η ίδια μας η μάνα, μας είναι αδιάφορο.

Δεν δικαιούμαστε να αφήσουμε τον ψηφοφόρο να φτάσει στην κάλπη χωρίς να γνωρίζει και τις πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για όσους διαπλέκονται με το Δήμο, για όσους θέλουν να διαμορφώνουν απόψεις, τάσεις και συνειδήσεις και φυσικά, για όσους θα εκτεθούν στο ενιαίο ή μη ψηφοδέλτιο.

Φυσικά, όσο πιο προκλητικός, πιο ψεύτης, πιο συκοφάντης και πιο προδότης είναι ο καθείς, τόσο πιο λάβροι θα είμαστε εναντίον του. Για αυτό μη μας πιέζετε να ξεφύγουμε από το καθαρά πολιτικό-οικονομικό πεδίο και να πιάσουμε ποινικά αδικήματα ή θέματα που θα προκαλέσουν διαζύγια ή θα διαλύσουν οικογένειες. Δεν το πράξαμε στο παρελθόν, δεν θέλουμε να το πράξουμε και στο μέλλον.

Όσο για τους εκδότες, αντί να ανησυχούν για το Κλισιοσκόπιο, ας συνεννοηθούν να λένε όλοι τα ίδια, διότι στο χτεσινό φύλλο της 30 Μέρες ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος ξεκαθαρίζει ορθά-κοφτά ότι το πρόσφατο πρωτοσέλιδο του Αντιλόγου λέει ΨΕΜΑΤΑ και φοβούμαστε ότι αυτήν τη φορά θα συμφωνήσουμε μαζί του. Τέτοιο δούλεμα, τέτοια κοροϊδία του κόσμου ούτε η ιδιοσυγκρασία του Χάρη δεν την άντεξε και κάρφωσε το συνάδελφο εκδότη σε σημείο εξευτελισμού.

Εμείς πάλι, καθόμασταν 2 χρόνια ήσυχα-ήσυχα και δεν πειράζαμε το συγκεκριμένο Μέσο, διότι δεν έλεγε ψέμματα μεν, απέφευγε τεχνηέντως να γράψει την αλήθεια δε, βεβαίως δεν ασχολείτο ούτε με την αποκατάστασή της, αλλά τουλάχιστον δεν μας επετίθετο. Ξαφνικά και τελείως απρόκλητα μάς επιτέθηκε από τα 200 φύλλα του σκαιότατα και με απίστευτο μίσος...

Εμείς το οικονομικό παιχνίδι επιβίωσης του καθενός το αντιλαμβανόμαστε και το σεβόμαστε. Μέχρι να ξεφύγει από τα όρια όμως και να αρχίσουν οι αδικίες, οι αλητείες και τα ψέμματα.

Φυσικά, θα εξηγήσουμε λεπτό προς λεπτό πώς και γιατί συνέβη αυτό και θα καταλάβουν πολλοί α) ότι πρώτα πρέπει να μάθουν να μπαίνουν στο internet και να διαβάζουν αν ισχύουν αυτά που τους μεταφέρουν τηλεφωνικά κάτι επαγγελματίες ψεύτες και β) ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

Τέλος, αυτό το βίτσιο στον Παπάγο και στο Χολαργό που όποιος θέλει να πει κάτι σε κάποιον άλλον, του το λέει μέσω του Τύπου, είναι απίστευτο. Ρε, αφήστε τα αδερφίστικα, μιλήστε μεταξύ σας αντρίκια, αν τολμάτε και μη μας σκοτίζετε. Παράλληλα, θέλετε να ξαναφάτε από κάποιον; Αφήστε τα ψεύτικα πρωτοσέλιδα και πηγαίνετε ξανά με το χέρι απλωμένο και ό,τι βγει. Στα ίσια. Ενδεχομένως, να εκτιμηθεί περισσότερο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...