Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 86ο)

Για δες ποιος παριστάνει τον τιμητή των πάντων...
Όταν μιλάμε για Δήμο, οι εκλεγμένοι είναι υποχρεωμένοι να διαφυλάσσουν τα συμφέροντά του.

Για να στοιχειοθετηθεί, λοιπόν, η κατηγορία τής παράβασης καθήκοντος, θα πρέπει η Διοίκηση να έχει βλάψει τα συμφέροντα του Δήμου.

Μέχρι σήμερα, το να στείλει κάποιος χρήματα από το ένα νομικό πρόσωπο στο άλλο, με κανέναν τρόπο δεν έβλαψε τα συμφέροντα του Δήμου, άρα για τον
Ξύδη ο θησαυρός ήταν άνθρακας.

Για αυτόν το λόγο ο Ξύδης προσπαθεί να ρίξει πρόστιμο το ΣΔΟΕ στον πρώην Δήμο Χολαργού, το οποίο θα πληρώσει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, ώστε να επιχειρηματολογήσει ότι τελικά ο Νικολάου έβλαψε το Δήμο!

Είναι δηλαδή σαν να έρθει η επόμενη Διοίκηση και να κάνει από μόνη της καταγγελία π.χ. για το Τένις του Παπάγου ή για το κυλικείο του 5Χ5 του Χολαργού ή για τα νεκροταφεία ή τη δεξαμενή πυροπροστασίας ή για κάποιο άλλο από τα πολλά παράνομα που υπάρχουν στο Δήμο μας που όμως δεν βλάπτουν τους δημότες, αλλά αντίθετα λειτουργούν ευεργετικά για αυτούς.

Και σε αυτήν την περίπτωση, αν φάει ο Δήμος κανένα πρόστιμο από το Δασαρχείο ή την Πολεοδομία, να βγει ο επόμενος Δήμαρχος και να πει "ορίστε, ο Ξύδης ζημίωσε το Δήμο". Όσο δε τραβιέται το σκοινί από κάποιους, τέτοια φαινόμενα δεν είναι απίθανο να συμβούν και καλά ο Ξύδης είναι 100 χρονών και δεν τον νοιάζει. Οι υπόλοιποι που διοίκησαν είναι σίγουροι ότι θέλουν να τρέχουν;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...