Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 87ο)

Για δες ποιος παριστάνει τον τιμητή των πάντων...
Πιο γελοίος όμως από όλους είναι ο Βραχιολίδης, ο οποίος κατά τα άλλα όλη μέρα βρίζει το Κράτος, την κυβέρνηση, την τρόικα, τη Μέρκελ και καλεί τον ελληνικό λαό να επαναστατήσει...

Ζητά μονομερή διαγραφή των χρεών, φοροελαφρύνσεις, στάση πληρωμών προς τους δανειστές, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να στρέψει τον κόσμο προς τη Χρυσή Αυγή.

Άραγε, με τις βρισιές που εκτοξεύει και τη ρητορική μίσους, ευθύνεται καθόλου
για τη γιγάντωση του Ναζισμού στη χώρα και την περιοχή; Ερωτούμε εμείς, τώρα...

Αυτός, λοιπόν, όταν τον συμφέρει, κάνει τάχα μου ότι κόπτεται για το αν έχασε έσοδα το Κράτος από την εσωτερική επιχορήγηση του ΔΑΟΧ από το ΚΕΚ. Τι μας λες, ρε μεγάλε; Δηλαδή το λογικό θα ήταν να φορολογείται ο Δήμος από το Κράτος για χρήματα που κινήθηκαν μέσα στο Δήμο, από το Δήμο, για το Δήμο; Θεός!

Κατά τα άλλα, θεωρεί απολύτως λογικό ένας πολίτης να μην πληρώνει τα χρέη και τους φόρους του, αλλά και το ελληνικό Κράτος να μην πληρώνει τους δανειστές του. ΟΚ... Τρικυμία εν κρανίω.

Δηλαδή, ρε Βραχιολίδη, τα λεφτά του Δήμου δεν είναι χρήματα του Έλληνα πολίτη; Τι είναι, των εξωγήινων; Αυτά δεν πρέπει να προστατευτούν και να επιστραφούν στον κόσμο ως παροχές; Ευτυχώς που δεν έχεις διοικήσει και δεν θα διοικήσεις ποτέ τίποτα, διότι είσαι επικίνδυνος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...