Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 94ο)

Για δες ποιος παριστάνει τον τιμητή των πάντων...
Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή της "δημοσιογραφικής" λειτουργίας του Μάκη είναι, όποτε αναφέρεται στο Κλισιοσκόπιο να τελειώνει τα άρθρα του με τη φράση: "ο Κώστας Δεληγιάννης θεωρεί ότι το Κλισιοσκόπιο ανήκει στον Αναγνωστόπουλο και το Χάλκο, ενώ ο Νικολάου δεν το έχει καταδικάσει".

Hint: Πριν λίγο καιρό, ο Βραχιολίδης έγραφε ότι το Κλισιοσκόπιο ανήκει στο Δεληγιάννη και στο Στάικο!

Προφανώς, τότε απλά θα αναπαρήγαγε
την άποψη του μπάρμπα μας του ψεύτη, ενώ σήμερα λέει την αλήθεια... Αλλά αυτά ο Δεληγιάννης τα έχει ξεχάσει, διότι καλός κωλοτούμπας είναι και του λόγου του.

Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ! Ο ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ! Αντί να βγει και να μας πει αυτός την άποψή του και να έχει τις συνέπειες του Νόμου, λέει τάχα μου την άποψη του Δεληγιάννη για να την πληρώσει άλλος!

Είναι απογοητευτικό σε αυτήν την πόλη να μην μπορείς να βρεις ΕΝΑΝ άνθρωπο της προκοπής που να ασχολείται "επαγγελματικά" με τον Τοπικό Τύπο.

Επίσης, ακούσατε-ακούσατε, ο Νικολάου δεν έχει καταδικάσει το μόνο Μέσο που γράφει την αλήθεια! Α, τον αλήτη το Νικολάου, άρα είναι δικό του το Μέσο. Κατά τα άλλα, το μόνο Μέσο που εξήγησε τι πραγματικά συνέβη στο ΚΕΚ είναι το Κλισιοσκόπιο. Αυτός ο Νικολάου πρέπει να είναι τελείως βλάκας να βάζει το δικό του Μέσο να αποκαλύπτει τι έγινε καλώς ή κακώς στο ΚΕΚ, όταν κανείς άλλος δεν έχει καταλάβει ή δεν μιλάει.

Για το Βραχιολίδη οι αλήθειες του Κλισιοσκοπίου μπορούν να χτυπηθούν μόνο με παραφιλολογίες περί της ιδιοκτησίας του. Όταν χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, κοιτάς να πιαστείς από όπου βρεις. Κατανοητό. Μόνο εσένα νοιάζει, κανέναν άλλον.

Στην τελική και τι έγινε αν βρεθεί ποιανού είναι το Κλισιοσκόπιο; Θα αλλάξει η αλήθεια; Απλά θα καταστεί εφικτό κάποιοι να εκβιαστούν, να απειληθούν, ενδεχομένως και να βρεθούν σε χαντάκι. Αν, μάλιστα, γίνει κανά τέτοιο κακό, έχουν ήδη εκτυπωθεί οι θεωρίες του Βραχιολίδη και του Δεληγιάννη και θα δούμε πώς θα κλαψουρίζουν στα δικαστήρια, ως συνήθως.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...