Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 95ο)

Είναι πράγματι τεράστιο θέμα το πώς θα φιμωθεί το Κλισιοσκόπιο.

Ο Τοπικός "Τύπος" πλέον αδυνατεί να περάσει τις ψευτιές του όπως παλιά, ενώ για λόγους οικονομικών συμφερόντων αρνείται να γράψει και την αλήθεια.

Πώς θα χτυπήσει την αξιοπιστία μας κάποιος που προχτές έκανε ολόκληρη ανάλυση για το πώς θα ξαναβγεί Δήμαρχος ο... Ξύδης;

Πώς θα πάρει κανείς στα σοβαρά
κάποιον που βγάζει τεράστιο
πρωτοσέλιδο περί συνεργασίας Κεχρή-Τούτουζα-Αποστολόπουλου, τη στιγμή που οι δύο θέλουν οπωσδήποτε να είναι αρχηγοί, ανά δύο δεν μιλάνε καν μεταξύ τους και ο καθείς φτιάχνει από μία παράταξη, πράγμα που αποδείχτηκε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα;

Τι να πει κάποιος για τις δικές μας αναρτήσεις, όταν δεν έχει καταφέρει κανείς να ανατρέψει ούτε μία; Όταν δεν έχουμε λάβει ούτε ένα mail που να μας λέει ότι αυτά που γράφουμε αποδεδειγμένα είναι ψέματα; Είδατε τι έγινε μεταξύ Κουγιουμτζόπουλου-Αποστολόπουλου για τη φωτό με τον Παναγιώταρο. Εδώ, κιχ...

Η λύση είναι μία. Στοχοποιούν κάποιους στην τύχη, ώστε να αρχίσουν τα γνωστά απειλητικά τηλεφωνήματα, μπας και κλείσουν στόματα και περιμένουν. Αφού βλέπουν ότι δεν πιάνει, γιατί επιμένουν; Διότι δεν μπορούν με τίποτα να γράψουν αλήθεια. Διότι όποιος το κάνει, κόβει κάθε ελπίδα να φάει δεξιά και αριστερά, άρα καθιστά το Μέσο και την ύπαρξή του τελείως άχρηστη οικονομικά. Και ο μόνος λόγος που υπάρχουν τα συγκεκριμένα Μέσα είναι τα ΛΕΦΤΑ. Τίποτα άλλο. Ούτε η ενημέρωση, ούτε η πρόοδος, ούτε η προώθηση των καλύτερων. ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Για να μην παρεξηγηθούμε, καλό είναι μια επιχείρηση να έχει στόχο τα λεφτά. Ποια λεφτά όμως... Εκείνα που προέρχονται από καθαρό marketing, από διαφημίσεις μη διαπλεκόμενων επαγγελματιών, καταστημάτων και επιχειρήσεων. Έλα μου όμως που κανένα Μέσο (ούτε καν οι μεγάλες εφημερίδες και τα μεγάλα κανάλια) δεν μπορεί να επιβιώσει με αυτόν τον τρόπο και εκεί αρχίζει το αλλιώτικο αλισβερίσι.

Εμείς, αν ήμασταν στη θέση τους, θα παρακαλάγαμε αυτήν τη στιγμή να είναι καλά και να μην στραμπουλήξουν καν το πόδι τους συγκεκριμένοι άνθρωποι, διότι αν τους συμβεί οτιδήποτε υπάρχουν σε πλείστες όσες αναρτήσεις οι αποδείξεις για το ποιος θα φταίει και το ποιος τους στοχοποίησε.

Hint: Ο Βραχιολίδης, μόλις κατάλαβε ότι στοχοποιεί ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να κινδυνέψουν διότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη και να αποκτήσει τεράστιο πρόβλημα, ξανάρχισε να γράφει ότι το Κλισιοσκόπιο απειλεί τη... ζωή του!

Καλά, δεν θα ασχοληθούμε με αυτό, διότι ούτε στο ΠΙΚΠΑ δεν μπορούν να αντιληφθούν κάτι τέτοιο από τις αναρτήσεις μας, αλλά είναι αλήθεια ότι κάτι απειλούμε του Βραχιολίδη. Αφού έχουμε καταστρέψει την ανύπαρκτη αξιοπιστία του, απειλούμε ευθέως τη μπίζνα του με τα ψέμματα, τους πολιτικούς εκβιασμούς και τις διαπλοκές του με μόνο σκοπό το χρήμα.

Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους "εκδότες" της περιοχής. Πώς θα ζήσουν τώρα οι άνθρωποι, αν δεν μπορούν να αγχώσουν τους τοπικούς πολιτευτές για να τους τα σκάνε; Πώς θα ζήσουν αν δεν μπορούν να επηρεάζουν ψηφοφόρους, ώστε μετά να παίρνουν δουλειές και διαφημίσεις από τους εκλεγμένους; Πώς θα διαπλέκονται κρυφά για να υλοποιούν τα σχέδιά τους, σπιλώνοντας προσωπικότητες, στοχοποιώντας ανθρώπους, καταβαραθρώνοντας συνειδήσεις;

Τέλος, μάθαμε πάλι σήμερα ότι το Κλισιοσκόπιο και η... Τρόικα φταίνε που ο Βραχιολίδης είναι τελείως άχρηστος και καταφέρνει δύο-τρεις φορές το μήνα να "ρίχνει" το blog του... Έλεος!

Πρώτα, πρώτα, αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, δεν θα του το ρίχναμε για λίγο, αλλά θα κάναμε χάρη στην κοινωνία και θα το εξαφανίζαμε από τον ηλεκτρονικό χάρτη.

Δεύτερον, μάθε επιτέλους να κάνεις έστω ένα πράγμα σωστά στη ζωή σου και σταμάτα να ψάχνεις για αόρατους εχθρούς παντού. Χεσμένο σε έχουν και τα στελέχη του Κλισιοσκοπίου και η Τρόικα και ο Σαμαράς και η Μέρκελ και όλοι. Ουδείς θα κάτσει σοβαρά να ασχοληθεί με έναν ημίτρελο γραφικό που βρίζει όλη μέρα τους πάντες σε ένα τσοντομπλόγκ της πλάκας, πολλώ δε μάλλον να του κάνει και... κακό. Η μανία καταδίωξης είναι ασθένεια και μπορεί να αντιμετωπιστεί. Κάνε κάτι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...