Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 97ο)

Για δες ποιος παριστάνει τον τιμητή των πάντων...
Προσέξτε, διότι το παρακάτω νόημα θέλει τουλάχιστον 5 διδακτορικά στην πυρηνική φυσική για να το πιάσετε...

Εμείς γράψαμε χτες ποια είναι η άποψη του Δεληγιάννη για το Βραχιολίδη. Απλά πράγματα και κατανοητά, τα οποία δεν χρειάζεται καν να τα πει ο Δεληγιάννης, διότι τα ξέρει και τα πιστεύει όλος ο νορμάλ κόσμος. Καλά μέχρι εδώ; ΟΚ.

Ο Βραχιολίδης βγήκε αμέσως και έγραψε ότι επικοινώνησε με το Δεληγιάννη, ο οποίος διέψευσε ότι τα
έχει πει όλα αυτά για το Μάκη μας, άρα υποστηρίζουν και οι δύο ότι το Κλισιοσκόπιο λέει ψέματα. Λογικό και δικαίωμά τους. Εντάξει και μέχρι εδώ; Πάλι ΟΚ.

Και στο τέλος του κειμένου, γράφει ο Βραχιολίδης ότι πλέον αποδεικνύεται ότι ιδιοκτήτης του Κλισιοσκοπίου είναι ο Χάλκος, διότι αυτά που γράψαμε τα έχει πει ο Δεληγιάννης στο Χάλκο! Τα υποτιθέμενα ψέματά μας, δηλαδή, τα έχει εκμυστηρευτεί ο Δεληγιάννης ΚΑΙ στο Χάλκο! ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!

Συμπεράσματα:

1) Προκειμένου να βγάλουν τη χολή τους για το Χάλκο, δεν διστάζουν να παραδεχτούν φόρα παρτίδα ότι είναι ψεύτες! Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει. Τέτοιο είναι το μένος τους απέναντι σε έναν 28χρονο που δεν προσέχουν καν μην ξεφτιλιστούν με αυτά που λένε. Τόσο πολύ πια το φοβούνται αυτό το νέο όλοι τους; Μωρέ, μπράβο! Ο μεγάλος Βραχιολίδης, μονίμως υπόδικος και διαβόητος πανελίστας και ο διάσημος τηλεαστέρας Δεληγιάννης χέζονται πάνω τους από το Χάλκο! Συνεχίστε έτσι, κάποια μέρα θα σας ευγνωμονεί.

2) Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση ότι αυτά ο Δεληγιάννης τα έχει πει ΚΑΙ στο Χάλκο, όπως τα λέει εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε όποιον του μιλάει και ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση και ενίσχυση της αξιοπιστίας μας! Ειλικρινά ευχαριστούμε!

3) Ακόμη και αν την πληροφορία δεν την είχαμε από το μισό Χολαργό, αλλά την είχαμε μόνο από το Χάλκο, αυτό δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι ο συγκεκριμένος πρέπει να είναι ιδιοκτήτης μας... Έλεος. Υπάρχουν και mail και sms και τηλέφωνα και κάτι άλλο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και λέγεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ.

4) Στο Κλισιοσκόπιο καταφθάνουν καθημερινά πληροφορίες, λεπτομέρειες, άπλυτα, σκάνδαλα και καντήλια για το σύνολο του πολιτικού και "εκδοτικού" κόσμου της περιοχής. Λέγεται ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και είναι απολύτως λογικό όταν μιλάμε για το Νο1 Μέσο της πόλης! Το ίδιο συνέβαινε και με το Τρωκτικό σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όποιος θέλει να χτυπήσει κάποιον, όποιος έχει τα νεύρα του με κάποιον, μάς στέλνει και από ένα καντήλι για τον εχθρό του. Όπως θα έχετε παρατηρήσει, όμως, εμείς δεν δημοσιεύουμε την κάθε κουλαμάρα που μας στέλνουν αν δεν τη διασταυρώσουμε από 15 μεριές. Για αυτό και δεν μπορεί κανείς να διαβάλλει την αξιοπιστία μας.

Εμείς τη φωτό με τον Αποστολόπουλο και το Χρυσαυγίτη την είχαμε εδώ και δύο χρόνια. Τη βγάλαμε; ΟΧΙ. Γιατί αγαπάμε τον Αποστολόπουλο; ΟΧΙ βέβαια. Όλοι ξέρουν ότι τον σιχαινόμαστε τον Αποστολόπουλο και κάθε τι που αυτός εκφράζει, δηλαδή προδοσία, ξεπούλημα, κωλοτουμπισμό, αριβισμό, νεποτισμό, μεγαλομανία, οικογενειοκρατία, νεοπλουτισμό, τζάκια, διαπλοκές κ.τ.λ. κ.τ.λ. όρεξη να έχουμε να τον βρίζουμε. Γιατί δεν την βγάλαμε τη φωτό; Διότι δεν είμαστε αλήτες. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ!

Μην ανοίγετε απρόκλητες φάμπρικες με το Κλισιοσκόπιο, διότι μετά θα χορέψετε καρτσιλαμά μέχρι τελικής πτώσεως και είστε και γέροι άνθρωποι και διαπλεκόμενοι και αναξιόπιστοι και φθαρμένοι μέχρι αηδίας και δεν αντέχετε και δεν σας παίρνει.

Αντίθετα από το Βραχιολίδη που ό,τι ακούει πάει και το γράφει, εμείς έχουμε αποφύγει κάθε κακόβουλη δημοσίευση, διότι αν δεν το κάναμε, πιστέψτε μας, όλη μέρα θα γράφαμε τέτοιες βρομιές που θα κλείναμε σπίτια, θα διαλύονταν οικογένειες και θα έκλαιγαν μανούλες και ορφανά. Δημοσιογραφικά γατάκια, είστε πολύ λίγοι και πολύ μικροί ακόμη και να πιάνετε στο στόμα σας το Κλισιοσκόπιο, χωρίς να έχετε κάνει μπουκώματα με χλωρίνη Κλινέξ στο άσπρο μπουκάλι.

Hint προς τελείως ηλιθίους: Ποτέ δεν γράψαμε ότι θα κάνουμε μήνυση σε οποιονδήποτε. Επαναλάβατε ανάγνωσιν των αναρτήσεών μας, αργά και εν ηρεμία, μπας και καταλάβετε τι λέμε.

Hint 2: Επειδή ενοχλείται ο Μάκης μας και κλαίει που με μία ανάρτηση τρώει τη σκόνη μας, να του θυμίσουμε ότι μία αληθινή ανάρτηση είναι προτιμότερη από χιλιάδες ψεύτικες και τραβηγμένες από τα μαλλιά. Τέλος, θα βάζουμε όσες αναρτήσεις γουστάρουμε, δεν τον φωνάξαμε για νταβά στο blog μας, ας κοιτάξει καλύτερα τα χάλια του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...