Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 96ο)

Για δες ποιος παριστάνει τον τιμητή των πάντων...
Έλα όμως που ο Δεληγιάννης δεν μιλάει μόνο για το Κλισιοσκόπιο, αλλά έχει άποψη και για άλλα θέματα.

Πέραν, λοιπόν, της πίκρας του που δεν μπόρεσε να βρει και να χωθεί στην ιδιοκτησία του Κλισιοσκοπίου, λέει επίσης ότι ο Βραχιολίδης είναι ένας τραμπούκος Χρυσαυγίτης, τρελός για δέσιμο, αποτελεί τη ντροπή της δημοσιογραφίας παγκοσμίως και πρέπει να τον πάνε με ζουρλομανδύα στο
Δαφνί.

Επίσης, ο Δεληγιάννης λέει ότι ο Μάκης είναι ένας ανακατωσούρας και μισός που δεν ξέρει καν να φάει κανά φράγκο, τους μπλέκει όλους με τις ψευτιές και τις συκοφαντίες που γράφει και δεν ξέρει καν τι θέλει να πετύχει, διότι ο εγκέφαλός του είναι σε τέτοια σύγχυση που μέχρι και την οικογένειά του φτάνει να κατηγορεί μπας και γράψει καμιά βλακεία στα Μέσα του, των οποίων η αισθητική και η αξιοπιστία είναι χειρότερα από καραγκιόζ μπερντέ!

Τέλος, ο Δεληγιάννης προτρέπει όλους τους συνομιλητές του να μην ασχολούνται με το Βραχιολίδη, να μην του λένε ούτε καλημέρα, διότι "ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο"!

Hint: Εάν ξαναδούμε στο Βραχιολίδη να εκφράζονται τάχα μου οι απόψεις του Δεληγιάννη για το Κλισιοσκόπιο, θα προχωρήσουμε και στο τι λέει και για άλλους ο κυρ Κώστας, όπως π.χ. για τον Ξύδη και θα είναι κρίμα να διακοπεί μια τόσο καλή υποκριτική σχέση γλειψίματος και δοσμάν διαφημίσεων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...