Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 4ο)

Ο Παρατηρητής θα έπρεπε σήμερα, λόγω εμπειρίας και παλαιότητας, να βρίσκεται μακράν στην πρώτη θέση με πολύ καλύτερα νούμερα ακόμη και από το Κλισιοσκόπιο.

Αντ' αυτού παλεύει με τσόντες και ψεύτικες "ειδήσεις" εντυπωσιασμού να προκαλέσει ντόρο. Μία τσακώνεται με αόρατους εχθρούς, μία στοχοποιεί ανθρώπους στην τύχη, μια ανοίγει μονομερείς τσακωμούς για τους οποίους οι "αντίπαλοί" του δεν έχουν ιδέα ούτε ενδιαφέρονται, μία κάνει κόλπα με άλλα site, ενώ παίζει και το χαρτί του αντιμνημονιακού Μέσου που βρίζει την κυβέρνηση, τη Μέρκελ, την τρόικα και το ΔΝΤ και όλοι γνωρίζουμε πόσο πουλάει κάτι τέτοιο, σήμερα.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Με όλα αυτά τα όπλα να
τρώει επί δύο χρόνια τη σκόνη μας, πλην της μικρής περιόδου που ο Χίος τον ανεχόταν να ανακατευθύνει τους αναγνώστες στο πορνομπλόγκ του, μέσω του Mekeleio.gr.

Δηλαδή, αν ο Παρατηρητής ήταν ένα αμιγώς αυτοδιοικητικό blog, το οποίο ασχολείτο αποκλειστικά με τον Παπάγο και το Χολαργό, λογικά δεν θα υπήρχε καν στο διαδικτυακό χάρτη και θα μας έδινε μετρήσεις NO DATA.

Συμπέρασμα: Τα πολλά χρόνια παρουσίας δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο να σε πάρει καλύτερα "γραμμή". Μετά τις αποδείξεις και τα ξεμπροστιάσματα από το Κλισιοσκόπιο, σε συνδυασμό με τις παλαβομάρες που κάνει κανείς από μόνος του, δεν είναι δυνατόν να τον ξαναπάρει ο κόσμος στα σοβαρά.

Όταν δε κάποιος που δήθεν κόπτεται για το καλό της πόλης, φωνάζει μόνος του ότι όλα τα κάνει για τα λεφτά, πλέον στο Μέσο του μπαίνουν μόνον όσοι θέλουν να αυνανιστούν ή να γελάσουν με τις γραφικότητες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...