Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 5ο)

Το myota.gr είναι ένα portal που ασχολείται γενικώς με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ολόκληρης της χώρας.

Υπάρχει ήδη πολλά χρόνια και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τι προώθηση έχει φάει από τα υπόλοιπα Μέσα του Κουγιουμτζόπουλου, τα οποία ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια ή μάλλον σαν γαϊδουράγκαθα σε πολλούς Δήμους με το πρόσημο "my" μπροστά.

Βάλτε στο παραπάνω τις φασαρίες, τα παρακάλια, τις διαφημίσεις, τις συκοφαντίες, τους πολιτικούς εκβιασμούς και το ντόρο που έχει ήδη προκληθεί από όλα αυτά τα Μέσα και αντιληφθείτε το μέγεθος της διασημότητας του συγκεκριμένου portal, το οποίο αν δεν το γνωρίζουν όλοι οι ψηφοφόροι, σίγουρα το γνωρίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με την Τοπική
Αυτοδιοίκηση, πανελλαδικά.

Αποτέλεσμα: Ένα Μέσο που απευθύνεται σε 11.000.000 αναγνώστες να έχει τρεις φορές χειρότερη αναγνωσιμότητα από το Κλισιοσκόπιο που απευθύνεται αποκλειστικά στους Παπαγιώτες και τους Χολαργιώτες...

Συμπέρασμα: Όταν μπλέκεις τη δημοσιογραφία με την πολιτική και όταν μπερδεύεις τα βιοποριστικά σου συμφέροντα με τις πολιτικές σου φιλοδοξίες, αντί μετά από 30 χρόνια να μαμείς και να δέρνεις, έχεις χάσει κάθε ψήγμα αξιοπιστίας, σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και όταν γράφεις την αλήθεια ή κάνεις σωστές αναλύσεις, κανένας δεν γνωρίζει εκείνη τη στιγμή για ποιο λόγο το κάνεις, τι κρύβεται από πίσω και ποιο είναι το πραγματικό νόημα της κάθε σου ανάρτησης. Έτσι, σιγά-σιγά σταματούν όλοι να σε διαβάζουν ή σε διαβάζουν αλλά δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά θες να πεις.

Κρίμα, διότι το έχουμε ξαναπεί. Ο Χάρης είναι ο μόνος από τους παλαιούς εκδότες της περιοχής που έχει μία κάποια γνώση και επαφή με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι απλά κάνουν σκέτο κουτσομπολιό αισχίστου είδους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...