Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 6ο)

Το myxolargos.gr αποτελεί το μεγαλύτερο κρίμα από όλα.

Με τόσο κόσμο, τόση τεχνολογία, γραφεία, κάμερες, συνεντεύξεις, επί τόπου παρουσία, live αναπαραγωγή ειδήσεων και γεγονότων, internet radio, συνεχή διαφήμιση, επαγγελματική καθοδήγηση, διαπλοκή, χρόνια λεφτά, παραταξιακή και κομματική σύνδεση μελών, εταιρική κουλτούρα, νεανική ορμή και αριστερίστικο πάθος...

Αποτέλεσμα: Πραγματικά, αν εμείς είχαμε το myxolargos.gr, αλλά το ερασιτεχνικό Κλισιοσκόπιο (που ανεβάζει ανάρτηση όποτε δεν βαριέται κάποιος από τους συντάκτες του) μας έριχνε 11.000 θέσεις στην Ελλάδα και 750.000 θέσεις στον κόσμο, θα περνάγαμε τρέχοντας κάθετα τη Μεσογείων, μπας και
μας πετύχει κανείς και ησυχάσουμε.

Συμπέρασμα: Όταν είσαι νέος, άφθαρτος και σχετικά επιτυχημένος, αν και πρωτοεμφανιζόμενος, αλλά μπλέκεις επίσης τη δημοσιογραφία και το βιοπορισμό με την πολιτική, σύντομα απαξιώνεται η ενδεχομένως καλή δουλειά που κάνεις.

Παράλληλα, όταν δεν διατηρείς το αυτόφωτο, αλλά πας και νταβατζώνεσαι σε τραγικό βαθμό από άλλους φθαρμένους και απαξιωμένους, η μοίρα σου είναι προδιαγεγραμμένη. Από την άλλη, αν δεν υπήρχε νταβάτζωμα, δεν θα υπήρχες εξ αρχής  στο χάρτη, οπότε όταν ξεκινάς λάθος, λίγα μπορείς να κάνεις από εκεί και πέρα.

Τέλος, όταν το 2010, κατευθυνόμενος από τη συμμορία των εκδοτών, επιδίδεσαι και εσύ στο παιχνίδι των ψεμμάτων και της συκοφαντίας και μέσα σε λιγότερο από μισό χρόνο αποδεικνύονται όλα τα ψέματά σου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανακτήσεις την πρότερη καλή σου εικόνα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...