Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η πάρα, μα πολύ κακή αρχή (μέρος 42ο)

-Είναι ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, διότι θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά ότι σχεδόν το σύνολο των συμβασιούχων των Δήμων, τουλάχιστον κατά την τετραετία 2006-2010, δεν επιβάρυναν σοβαρά και δυσβάσταχτα τους Δήμους, αλλά επρόκειτο για κονδύλια που προέκυπταν από συγχρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κεντρικής Διοίκησης (Υπουργεία Εργασίας, Οικονομικών, Ανάπτυξης κ.τ.λ.). Και μιλάμε τόσο για τους εντός, όσο και για τους εκτός ΑΣΕΠ. Αν δεν το γνωρίζει ούτε αυτό, ισχύουν και εδώ τα παραπάνω α), β), γ) και δ).

-Είναι ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, διότι γνωρίζει και αυτό το γνωρίζει σίγουρα (τι διάολο, δεν διάβασε ούτε την Απόφαση που τον αφορούσε;) ότι η προσωρινή και οριστική
παραλαβή του έργου έγινε στις 4-7-2012, στην οποία ο Γυφτοδήμος ήταν παρών! Πότε ακριβώς έπρεπε να τον εξοφλήσει ο Δήμος; Προκαταβολικά; Και που είχε πάρει ήδη τα 2/3 του ποσού από την προηγούμενη Διοίκηση, το σταυρό του να κάνει.

Τα δε μέλη της επιτροπής παραλαβής του έργου ήταν οι κάτωθι: Μαρία Παπαντωνίου, τοπογράφος μηχανικός, υπάλληλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Ιωάννης Μπερνικόλας, πολιτικός μηχανικός, υπάλληλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Ζωή Λινάρδου, ΤΕ πολιτικός μηχανικός, υπάλληλος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, Καλλιόπη Τοκατόγλου, ΤΕ πολιτικός μηχανικός, υπάλληλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Χρήστος Δασκαλόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Βλέπετε πουθενά εργαζόμενο του Δήμου Χολαργού ή κανένα στέλεχος των Ενεργών Δημοτών που να παρακώλυσε τη διαδικασία; Για να μην πιάσουμε και τα ψιλά γράμματα, διότι γνωρίζει (τι διάολο, εργολάβος ή φούρναρης είναι;) ότι για να υπάρξει οριστική παραλαβή ενός έργου, πρέπει να έχει παρέλθει και ο χρόνος εγγύησης. Έλεος! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...