Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μένει το ΙΚΑ που φεύγει ή φεύγει το ΙΚΑ που μένει; (μέρος 2ο)

1) Δεν υπάρχει κανένα Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και ακόμη περισσότερο δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο πράγμα όταν Δήμαρχος είναι ο Ξύδης, ο οποίος δεν εμπιστεύεται κανέναν να γράψει και να δημοσιεύσει κείμενο εκ μέρους του ή κείμενο που να τον αφορά.

Άλλωστε, κατά τη γνώμη του, δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να μπορεί να τον υποκαταστήσει ή ακόμη
χειρότερα να τον αντικαταστήσει και αυτό καλό είναι να το έχουν υπόψιν τους οι επίδοξοι διάδοχοι που κοιμούνται ολόρθοι και ονειρεύονται.

2) Όλα τα κείμενα τα γράφει ο ίδιος και μάλιστα έχει τέτοια χαρά που από τη μια στο πάνω μέρος του εγγράφου αναγράφεται "Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων" και από κάτω υπογράφει ο ίδιος! Έχουμε δηλαδή την παγκόσμια πρώτη ο ίδιος άνθρωπος να κάνει το Δήμαρχο και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων μαζί! Είναι ο γραμματέας του εαυτού του! Φυσικά, δεν μας κάνει εντύπωση το one man show. Τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις. Η απορία μας είναι πού είναι εκείνοι οι "νέοι" και οι συνεργάτες με τους οποίους μας έλεγε προεκλογικά ότι θα διοικούσε και για ποιο λόγο πληρώνουμε κόσμο να παριστάνουν το Γραφείο Δημάρχου ή το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων. Τι εννοούσε όταν έλεγε το 2010 ότι κατεβαίνει για να κερδίσει η Νέα Πορεία και άλλοι άνθρωποι να αναλάβουν τα ηνία του τόπου; Γιατί δεν έλεγε "όλα εγώ" ή "μόνος μου και όλοι τους" να το καταλάβουμε;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...