Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 19ο)

Άλλα μαγικά είναι ότι στη φοβερή αυτή... δημοσκόπηση της... μεγάλης εταιρίας δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε τα ονόματα των Πολυκαλά, Κουκή, Ξύδη, Κουγιουμτζόπουλου, ενώ δεν υπάρχει ΚΚΕ, το οποίο παραδοσιακά δεν πέφτει ποτέ κάτω από 12% στο Χολαργό!

Με λίγα λόγια, κάποιος βλάκας πήγε και πλήρωσε κοντά 5 χιλιάρικα ευρά σε... μεγάλη εταιρία, για να κάνει... δημοσκόπηση, στην οποία ξέχασε να
βάλει ΟΛΟΥΣ τους Ξυδικούς (πλην του Αποστολόπουλου), ΟΛΗ την Αριστερά (ΚΚΕ, ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και ΔΗΜ.ΑΡ.) και ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ και τα παραφερνάλιά του.

Να μας πουν ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος να μην ξεχάσουμε να τον ψηφίσουμε για Δήμαρχο... Φυσικά, κανένας τέτοιος δεν υπάρχει, διότι όσο χαζός και να ήταν ο υποψήφιος, μία πραγματική εταιρία δεν θα τον άφηνε ποτέ να κάνει τέτοια γελοία δημοσκόπηση.

Hint: Καλά, ο Μάκης δεν είναι που μας έχει πει τόσες φορές για το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, το οποίο ονειρεύεται ότι θα κερδίσει το Δήμο; Αυτό γιατί το ξέχασε; Δώσε, ρε φίλε και ένα 10%-15% στον Παναγιώταρο. Τι ψυχή έχει; Αφού μπιτ για μπιτ είναι, αποξέσκισέ το.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...