Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 20ό)

Ο Μάκης, αφού έγραψε το κείμενο με τη μαϊμού δημοσκόπηση, κάπου μέσα στην αιθαλομίχλη κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τα νούμερα, οπότε για να το κάνει πιο πιστευτό πρόσθεσε από κάτω ότι το... 44% των ερωτηθέντων ΑΡΝΗΘΗΚΕ να αποκαλύψει τι θα ψηφίσει! Συγνώμη, αλλά δεν κρατιόμαστε ούτε τώρα που το έχουμε δει 100 φορές:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΛΕΟΣ! ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ!

Ακόμη και σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα της Κρίσης, όπου πλέον δεν
ξέρεις τι να ψηφίσεις και ποιον να πρωτοβρίσεις, όλες οι δημοσκοπήσεις έχουν ένα 10%-20% στο ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ και ένα 1%-3% στο ΔΕΝ ΞΕΡΩ-ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.

Στον Παπάγο-Χολαργό του Ξύδη, των συκοφαντιών, της εκδίκησης, της αντιπαλότητας των περιοχών και των 14 υποψηφίων, το 44% έκατσε στο ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, χωρίς να υπάρχουν καν αναποφάσιστοι! Προφανώς οι... ερωτηθέντες δεν θέλουν να αποκαλύψουν τα μεγάλα στρατιωτικά μυστικά του κράτους...

Δεν φανταζόμαστε ο κατασκευαστής της... δημοσκόπησης να θέλει να μας πει ότι ο κόσμος είναι τόσο απογοητευμένος που ήθελε να ακούσει υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για να του δώσει αυτό το 44%... Α, πα, πα, πα, πα τέτοιο πράγμα.

Ακόμη και αν αυτό ήταν αλήθεια, ας κάνουμε την πρόσθεση: 36%+44%=80%. Το υπόλοιπο 20% για τις... μεγάλες εταιρίες δημοσκοπήσεων είναι αμελητέο, οπότε το πετάνε στη θάλασσα και μένουν να αναλύουν το 36%...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...