Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 32ο)

Κλισιοσκόπιο διαβάζετε για έναν και μόνο λόγο. Διότι αυτό που γράφει, αυτό είναι και όλοι μέσα σας το γνωρίζετε ακόμη και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.

Διότι όποιον άλλον διαβάζετε αναγκάζεστε να κάνετε άλλες σκέψεις. Τι εννοεί; Γιατί το γράφει; Τι παιχνίδι παίζει; Τι δεν μας λέει; Τι κρύβεται ανάμεσα στις γραμμές; Ααα, άρα αυτό, άρα το άλλο και πάει λέγοντας.

Γελάει ο κόσμος και από τότε που ξεμπροστιάσαμε τα αυτονόητα γελάει ακόμη περισσότερο και αυτό θα το δείτε με τα αποτελέσματα συγκεκριμένων στις εκλογές.

Όποιος στηριχτεί από συγκεκριμένα λαμόγια θα έχει
τεράστιο πρόβλημα.

Οι δε προσπάθειες κάποιων να μείνουν στις επικαιρότητα μέσω του Τοπικού Τύπου, χωρίς κανένα επιχείρημα, χωρίς καμία ιδιαίτερη ικανότητα, χωρίς κανένα έργο στο ενεργητικό τους, θα καταπνιγούν οσονούπω.

Η παντοδυναμία του Τοπικού Τύπου θα δεχτεί τεράστιο πλήγμα και με τα αποτελέσματα των εκλογών, μπας και αντιληφθούν επιτέλους οι επαΐοντες ότι χρειάζονται πολύ περισσότερα για να επιτύχεις, πέραν του γλειψίματος ή του σταξίματος χρημάτων σε μερικούς εκδότες.

Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη δικαίωση του Κλισιοσκοπίου και είθε όλα τα Μέσα να αποκτήσουν επιτέλους το χαρακτήρα που πρέπει. Δηλαδή είτε τον καθαρά δημοσιογραφικό της απλής αναπαραγωγής ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, είτε της ανάλυσης αυτών με βάσει την απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και τότε ίσως ο Τύπος ξαναποκτήσει την κατεστραμμένη του αίγλη στην περιοχή.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...