Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Έκτακτη μετάφραση (μέρος 1ο)

Μία από τις βασικές δουλειές που κάνει το Κλισιοσκόπιο, για να μην πούμε η πιο βασική, είναι να προσφέρει την κάτωθι κοινωνική υπηρεσία.

Όταν ο διαπλεκόμενος Τύπος γράφει σαχλαμάρες και κανείς δεν αντιλαμβάνεται γιατί το κάνει ή τι παίζεται από πίσω, είμαστε οι μόνοι που σας δίνουμε τη μετάφραση.

Τα τελευταία παραληρήματα του Τρελομάκη μας σχετικά με το Κλισιοσκόπιο και οι ψευτοσυνδέσεις που κάνει με συγκεκριμένα πρόσωπα, χωρίς καμία σοβαρή απόδειξη, συμβαίνουν για τον εξής λόγο:

Ο Βραχιολίδης είναι ο μόνος τοπικός εκδότης που δεν παίζει αυτήν τη στιγμή στο χοντρό οικονομικό παιχνίδι προώθησης-διαφήμισης που παίζεται
μεταξύ τοπικών εκδοτών και υποψηφίων Δημάρχων.

Και μιλάμε όχι για έναν-δύο, αλλά για 9-10 ολόκληρους υποψηφίους Δημάρχους. Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια, αποτυχία και απαξίωση. Πιο αποτυχημένος διαπλεκόμενος δεν υπάρχει.

Έχει φτάσει δε στο σημείο να βάλει τον Καραμανέα ως ενδιάμεσο να παρακαλάει το Νικολάου να του πετάξει κανένα ξεροκόμματο, αλλά ακόμη δεν έχει αποδώσει το κλάμα και το παρακάλι. Μεταξύ μας τώρα, ο Καραμανέας δεν πολυσκοτώνεται να φάει και ο Μάκης, διότι δεν είναι τελείως χαζός.

Όσο περισσότεροι φάνε, τόσο λιγότερο θα είναι το μέρισμα για τον καθένα. Μάλλον τον κόβει, παρά κάνει τη δουλειά που ανέλαβε. Keep walking, έτσι είναι οι φίλοι... Δεν θα είναι άλλωστε και η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που οι τοπικοί εκδότες ξεπουλιούνται και χαντακώνονται μεταξύ τους.

Ο Τοπικός Τύπος βρίσκεται ούτως ή άλλως σε τραγικότατη οικονομική κατάσταση και σε κάθε € που εμφανίζεται πέφτουν απάνω του όλοι σαν τα σπουργίτια. Σιγά μην κάνουν και ψυχικά μεταξύ τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...