Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Έκτακτη μετάφραση (μέρος 2ο)

Ο Μάκης αυτά τα ξέρει πολύ καλά και για αυτό γλείφει όλη μέρα μία το Χάρη, παρουσιάζοντάς τον ως σίγουρο αυριανό Δήμαρχο και μία τον Καραμανέα, υποστηρίζοντάς τον στη νέα του δικαστική διαμάχη με την Κούτρα, που να αγιάσει το χέρι της.

Στο θέμα του Χάρη, άμα περιμένει ο Βραχιολίδης να φάει, ζήσε Μάκη μου να φας τριφύλλι. Ο άλλος έχει ή ελέγχει 783 Μέσα στην περιοχή. Έχει blogs, εφημερίδα, sites, χέστηκε για την στήριξη του απαξιωμένου και καταξεφτιλισμένου Παρατηρητή.

Άλλωστε, το έχουμε ξαναγράψει και ο Κουγιουμτζόπουλος είναι πανέξυπνος και το έχει πιάσει. Όποιον στηρίξει ο Βραχιολίδης, θα πάρει από τη μυρωδιά του και θα πάει μαζί του στον
πάτο. Μέχρι τώρα, τη χαρά και την τιμή την έχει ο Αποστολόπουλος. Καλά στερνά.

Παράλληλα, γιατί κάποιος να θέλει να διαφημιστεί στον Παρατηρητή; Στην έντυπη έκδοση των 150 φύλλων δεν αξίζει να δώσεις ούτε ένα €, διότι πάνε χαμένα. Υπάρχει βέβαια, ένας και μόνο λόγος να βάλεις εκεί διαφήμιση. Για να μη σε βρίζει ο άλλος στον ηλεκτρονικό Παρατηρητή.

Αλλά και αυτός ο επαίσχυντος εκβιασμός που έθρεψε οικογένειες εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εσχάτως μας τελείωσε. Ποιος νοιάζεται πλέον αν τον βρίζει ή όχι ένα πορνομπλόγκ; Χάρη του κάνει και δωρεάν διαφήμιση. Όσες περισσότερες φορές αναφέρει το όνομα κάποιου αρνητικά, αυτό του δίνει κύρος, ψήφους και αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος που εξυβρίζεται από τον Βραχιολίδη είναι άριστος και δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους υποκείμενα.

Συγχρόνως, ο ίδιος ο Μάκης έχει φροντίσει να απαξιώσει το Μέσο του με τον εξής τρόπο: 1) Επί δυόμιση χρόνια κλαίει ότι το Κλισιοσκόπιο δεν το διαβάζει κανείς. 2) Την ίδια στιγμή βρίσκεται πίσω μας και τρώει τη σκόνη μας. 3) Άρα, αν εμάς δεν μας διαβάζει κανείς, αυτό σημαίνει ότι αυτόν δεν τον διαβάζει ούτε ο κανείς, συνεπώς γιατί κάποιος να διαφημιστεί σε αυτόν; 4) Αν πάλι λέει ψέμματα για εμάς, αυτό σημαίνει ότι τον έχουμε μεν συνέχεια δεύτερο για την πλάκα μας, αλλά όλο και κάποιος μπαίνει σε αυτόν για να αυνανιστεί με τις τσόντες που δημοσιεύει. Αυτό όμως σημαίνει συγχρόνως ότι είναι ψεύτης και συκοφάντης, συνεπώς γιατί να θέλει πάλι κάποιος υποψήφιος να στιγματιστεί διαφημιζόμενος σε αυτόν;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...