Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Έκτακτη μετάφραση (μέρος 3ο)

Στο θέμα του Καραμανέα, καλή τύχη και στους δύο. Ιδίως με το δεδικασμένο του κυρ Πέτρου ως συκοφάντη με τη βούλα από το Γκοτσόπουλο, θέλουμε να δούμε ποιο δικαστήριο θα τον αθωώσει στην υπόθεση με τη Κούτρα που κάνει και μπαμ.

Θα πάει λέει ο Μάκης μάρτυρας υπέρ του συναδέλφου εκδότη για να τον σώσει. Μάλιστα, ο ένας υπόδικος συκοφάντης, θα πάει μάρτυρας υπέρ του άλλου καταδικασμένου συκοφάντη. Τι πλάκα θα γίνει, δεν λέγεται.

Μια και αναφερθήκαμε στην υπόθεση Κούτρα εναντίον Καραμανέα, δεν σας έκανε κάτι φοβερή εντύπωση; Όλοι γνωρίζουμε ότι τη μισή εφημερίδα του κυρ Πέτρου (όπως και τα Μοναστηριακά, για τα οποία έγινε η αγωγή της Κούτρα) τη γράφει ο κος
Φιλιππακόπουλος, του οποίου ο γιος αποτελεί δεξί χέρι του Ξύδη και οικογενειακώς τυγχάνουν από τους πιο φανατικούς Ξυδικούς ever.

Και παρότι η Κούτρα δεν ακολούθησε τις υποδείξεις του Ξύδη να πάει στο Δασκαλόπουλο, αλλά προτίμησε τον Τίγκα, ο Ξύδης πάει μάρτυρας υπέρ της και κατά του Καραμανέα, παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος εκδότης τον έχει κοντύνει από το γλείψιμο τουλάχιστον 10 πόντους, δηλαδή τον έχει πάει από το 1,30 στο 1,20 ή από τους 12 πόντους, στους 2, ανάλογα με την προοπτική του γλειψίματος.

Ο Ξύδης μπορεί να έχει 456 κακά, όμως φημίζεται για ένα πράγμα. Ότι δεν πουλάει ποτέ τους ανθρώπους του και ότι ξεχρεώνει πάντα τα γραμμάτιά του απέναντι σε όποιον του έχει πάει κόντρα. Θεωρούμε ότι τώρα κινδυνεύει να πέσει σε μεγάλη ασυνέπεια, διότι όταν ο Καραμανέας θα κινδυνεύει να βρεθεί ή στο δρόμο ή στην ψειρού και θα καρφώσει το Φιλιππακόπουλο, το δράμα θα είναι τρικούβερτο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...