Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Βοήθεια, διαρρήκτες! (μέρος 4ο)

Όταν μάθαμε, λοιπόν, για τη διάρρηξη στο ΔΟΠΑΠ, ρωτήσαμε τι χάθηκε από Διοικητικό Υλικό.

Υποτίθεται λοιπόν ότι χάθηκαν τα αρχεία που υπήρχαν στους υπολογιστές που εκλάπησαν.

Τι αρχεία ήταν αυτά; Υποτίθεται ότι ήταν μόνο λίστες με ονόματα συμμετεχόντων στα προγράμματα του ΔΟΠΑΠ. Ποια προγράμματα, τώρα, είναι μια άλλη τεράστια συζήτηση.

Μόνο αυτά τα αρχεία υπήρχαν στους συγκεκριμένους υπολογιστές; Ναι, λέει
η Διοίκηση και εμείς το πιστεύουμε.

Δεν πιστεύουμε δε, όπως και με το Γραφείο Αλλοδαπών, στην αναμπουμπούλα να εστάλησαν αδιάβαστα και άλλα πραγματάκια, εγγραφάκια, αποφάσεις, συμβασούλες, αναθεσούλες κ.τ.λ;

Δεν πιστεύουμε, αύριο-μεθαύριο, πρωί-πρωί τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014, να πάνε να ζητήσουν τίποτα χαρτάκια τίποτα καλοί κύριοι και να ακουστούν δικαιολογίες περί της συγκεκριμένης διάρρηξης, διότι μετά δεν θα φταίμε εμείς. Εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι.

Άσχετο Hint: Χτες, εντελώς απρόκλητα, ο Βραχιολίδης μάς ξαναθυμήθηκε και άρχισε να βρίζει και να συκοφαντεί το Κλισιοσκόπιο. Κάνουμε δραματική έκκληση προς όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους. Σας παρακαλούμε, κάποιος να τον εξαγοράσει, διότι υπάρχει σοβαρός λόγος! Του ανθρώπου του έχουν πέσει οι τζίροι και η αναγνωσιμότητα και είναι σε τόσο απελπιστική κατάσταση που ξαναθυμήθηκε το Κλισιοσκόπιο για να γίνει λίγο τζέρτζελος.

Έχει ντυθεί, πλυθεί, αρωματιστεί και περιμένει-παρακαλάει κάποιος επιτέλους να τον εξαγοράσει και αυτόν και δεν πάει κανείς. Κάντε κάτι! Τι πα να πει δεν τον θέλει κανείς; Τι πα να πει ότι όποιος συνδεθεί μαζί του θα τον φάει το μαύρο φίδι στις εκλογές; Τι πα να πει ότι αν γράψει για κάποιον καλά λόγια, αυτό θα αποτελέσει την απαξίωση και την καταστροφή του υποψηφίου, διότι θα θεωρηθεί 100% ψέμματα, ακόμη και αν για μία φορά γράψει αλήθεια;

Άνθρωποι είμαστε. Μη φοβάστε ότι θα θεωρηθείτε διαπλεκόμενοι. Τι αναλγησία είναι αυτή; Δώστε του κάτι. Κύριε Νικολάου. Εσείς που όποιον σας βρίζει, σας πουλάει και σας προδίδει, τον συγχωρείτε. Εσείς που δεν έχετε πρόβλημα να σας λένε κλέφτη, παρά το γεγονός ότι έχετε όλες τις αθωωτικές αποφάσεις στα χέρια σας και δεν στέλνετε κανέναν φυλακή, ενώ θα έπρεπε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ρίξτε του ένα ξεροκόμματο.

Κύριε Αποστολόπουλε, μιας και ο Μάκης μας δήλωσε ενοχλημένος "από μόνος του" από όσα γράφουμε για εσάς, δώστε του κάτι παραπάνω. Έστω 50€, φτάνουν. Το ξέρουμε ότι δεν υπάρχει φράγκο, αλλά προσπαθείστε. Το γνωρίζουμε ότι δεν λέμε ψέμματα για εσάς και ότι δεν μπορεί κανείς να αποδείξει το αντίθετο από όσα γράφουμε, αλλά αφού είστε κοντά του, πληρώστε τον κάτι παραπάνω να μας βρίζει όλη μέρα μπας και απαξιώσει έτσι την κριτική μας προς το πρόσωπό σας. Σας παρακαλούμε.

Κύριε Κεχρή, δεν πειράζει αν σας ξεπούλησε και εσάς για τα λεφτά και τώρα έχετε στραβώσει διότι περιμένατε αποκλειστική προβολή και προώθηση. Κύριε Τίγκα, δεν πειράζει που σας ξέχεζε διότι στην εκδήλωσή σας δεν είχατε προβλέψει ειδικές θέσεις για να στρογγυλοκαθίσει αυτός και η οικογένειά του. Κύριε Δασκαλόπουλε, δεν πειράζει που έφαγε τα λυσσακά του με το έντυπο της Αγίας Παρασκευής πίσω από το οποίο κρύβεται ο στενός σας συνεργάτης ο κος Μπελιτσάκος, διότι φοβήθηκε μην του κοπεί το φαΐ. Κε Στάικε, δεν πειράζει που σας έλεγε κλέφτη, μετά του τα σκάσατε και σας θεοποιούσε και τώρα σας ξαναλέει μεγαλοαπατεώνα. Δείξτε λίγο έλεος.

Ο άνθρωπος έφτασε να γράψει ότι πειράζουμε τις μετρήσεις του Alexa και για αυτό τρώει τη σκόνη μας και έχει απομουρλαθεί. Όλο το χρήμα στο internet, όλες οι διαφημιστικές δαπάνες παγκοσμίως εξαρτώνται από τις μετρήσεις του Alexa. Όλοι οι hackers παγκοσμίως προσπαθούν να το σπάσουν και να το επηρεάσουν και όποιος το καταφέρει θα γίνει δισεκατομμυριούχος μέσα σε ένα βράδυ, αλλά ο Βραχιολίδης επιμένει ότι εμείς το έχουμε ήδη καταφέρει!

Ε, αν είναι έτσι βρε αδερφέ, σημαίνει ότι έχετε μπλέξει με τα μεγαλύτερα μυαλά παγκοσμίως, οπότε τι το παλεύετε; Κλείστε τα τα ρημάδια και εξαφανιστείτε, διότι δεν υπάρχει σωτηρία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...