Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Βοήθεια, διαρρήκτες! (μέρος 3ο)

Και τι έγινε μετά την πυρκαγιά; Όχι μόνο δεν ασχολήθηκε κανείς, αλλά η Διοίκηση του Δήμου υπό την εποπτεία της Αντιδημάρχου κας Φασούλη έστησε έναν κάδο σκουπιδιών έξω από το κτίριο και έκαψε και τα υπόλοιπα έγγραφα που δεν είχαν καεί, διότι ήταν... μισοκαμμένα.

Το ότι οι περαστικοί είδαν ανέπαφους φακέλους να καίγονται, το ότι πού ακούστηκε το Δημόσιο να καταστρέφει έγγραφα δια της... καύσης και όχι δια καταστροφέα εγγράφων κ.τ.λ. δεν έκανε εντύπωση σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ακούσαμε και δικαιολογία ότι ο Δήμος
δεν διέθετε καταστροφέα εγγράφων...

Να πάει να πάρει. Πόσο έχει; 100, 200, 300€; Εμείς οι φτωχοί έχουμε έναν εδώ των 29€. Ε, ας έπαιρναν αυτόν ή κάποιον άλλον, λίγο καλύτερο. Έλεος. Τρεισήμισι εκατομμύρια περίσσευμα δεν λέει ο Ξύδης ότι έχει; Ή μήπως δεν θα του ενέκρινε ο Επίτροπος τη δαπάνη; Στον κωδικό της γραφικής ύλης περνάει, εύκολα.

Και ποια ήταν η μεγάλη βιασύνη να καταστραφούν οι, έστω, μισοκαμμένοι φάκελοι; Μήπως μύριζαν άσχημα; Τόσα λεφτά χάλασαν για να κάνουν το Δημαρχείο φρούριο στις οικονομικές υπηρεσίες. Ας τους έβαζαν εκεί τους, έστω, μισοκαμμένους φακέλους και ας τους κατέστρεφαν μία μέρα αργότερα. Λέμε και καμία... να περάσει η ώρα.

Έχουμε και άλλη περίπτωση κλοπής που πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά σε αυτήν θα αναφερθούμε παρακάτω, για να κλείσει ωραία ο κύκλος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...