Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Αθώος μέχρι και για το τοιχάκι στο νεκροταφείο! (μέρος 1ο)

Επί 12 χρόνια, όλοι οι εχθροί του Νικολάου, αλλά και όσοι τον πούλησαν, πρόδωσαν, ξεπούλησαν, περίμεναν με αγωνία έστω μία καταδικαστική απόφαση από την Ελληνική Δικαιοσύνη, μπας και τον τελειώσουν οριστικά.

Θα τους αρκούσε δε, ακόμη και αν βρισκόταν κάπου ή αποδεικνυόταν ότι ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού είχε καταχραστεί ή κακοδιαχειριστεί έστω και
1€.

Τελικά, το μόνο που αποδείχτηκε ήταν ότι όλοι όσοι κατηγόρησαν το Νικολάου για οτιδήποτε, από το 1998 έως σήμερα, είναι κοινοί ψεύτες και συκοφάντες. Κάποιοι το έχουν μετανοιώσει, κάποιοι δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι επιβίωσε πολιτικά μετά από όλον αυτόν το συντεταγμένο βρώμικο και αλήτικο πόλεμο, κάποιοι επιμένουν ακόμη να τον κατηγορούν με μόνο αποτέλεσμα να γίνονται οι ίδιοι πιο ρεζίλι από όσο έχουν γίνει ήδη.

Στην προεκλογική περίοδο του 2014, υποψήφιος Δήμαρχος ή Σύμβουλος, που επιλέγει ως πολιτική ή στρατηγική να επιμένει ακόμη να λέει έστω και το παραμικρό για το Νικολάου, το μόνο πράγμα που αποδεικνύει είναι ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, ότι δεν έχει ιδέα από Τοπική Αυτοδιοίκηση και φυσικά ότι δεν έχει να επιδείξει έργο, πρόγραμμα, ιδέες και προτάσεις και αναμασά τις γνωστές σάχλες της περασμένης δεκαετίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...