Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Αθώος μέχρι και για το τοιχάκι στο νεκροταφείο! (μέρος 2ο)

Είναι αστείο και να το συζητάμε, αλλά οι αντίπαλοι του Νικολάου, είχαν αναθαρρήσει μπας και καταδικαστεί ο πρώην Δήμαρχος, έστω για το τοιχάκι του νεκροταφείου...

Ο δε Βραχιολίδης παρακαλιόταν μπας και του κάτσει, καθώς αυτός ήταν πίσω και από τη συγκεκριμένη καταγγελία και ξανάφαγε τα μούτρα του, όπως με το Καφέ και με άπειρα άλλα.

Από τα 35 εκατομμύρια € που κάποιοι
κατηγορούσαν το Νικολάου, έφτασαν τώρα να παρακαλιούνται για το τοιχάκι. Για όποιον δεν θυμάται πρόκειται για το τοιχίο που προστέθηκε στο νεκροταφείο του Χολαργού με σκοπό να εκτρέπονται τα νερά της βροχής και να μην πέφτουν μέσα στο χώρο, διότι μέχρι τότε οι νεκροί κολυμπούσαν και δεν έλιωναν.

Αντί δηλαδή να λέμε και ευχαριστώ στο Νικολάου που έλυσε με συνοπτικές διαδικασίες ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα του Χολαργού, κάποιοι τον κάρφωσαν και τον έστειλαν κατηγορούμενο... Μετά οι ίδιοι μας έβαλαν να ψηφίσουμε Ξύδη...

Επειδή φυσικά ο Θεός αγαπάει και το νοικοκύρη, προχτές ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού αθωώθηκε πανηγυρικά και σε αυτό το θέμα και πρόσθεσε άλλη μια δικαίωση στο παλμαρέ του. Μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί και ιστορικά στις 18 Μαΐου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...