Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο Αποστολόπουλος διόρισε την ξαδέρφη του στο ΚΕΠ του Παπάγου. Εσύ είσαι ακόμη άνεργος; (μέρος 2ο)

Από τα πλέον τραγικά, όμως, στην ιστορία της ξαδέρφης είναι το εξής:

Το 2010 ο κος κολπατζής πήγαινε και έλεγε στους συμβασιούχους του Δήμου Χολαργού (οι οποίοι τότε ακόμη είχαν δουλειά) ότι τάχα μου ο Νικολάου μπορούσε να τους μονιμοποιήσει, αλλά δεν ήθελε και ότι αν ψηφίσουν Ξύδη θα μονιμοποιηθούν.

Χαντάκωσε έτσι ένα σωρό κόσμο, διότι: α) Όχι μόνο δεν μονιμοποιήθηκαν, β) Όχι μόνο εκδιώχθηκαν με τις κλοτσιές,
γ) Όχι μόνο δεν τους ξαναπήρε κανείς για δουλειά στο Δήμο, δ) Όχι μόνο αποδείχθηκε ότι όχι ο Νικολάου, αλλά ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μπορούσε να τους μονιμοποιήσει και ε) Και το χειρότερο, μόλις βγήκε ο Ξύδης, ο κος Αποστολόπουλος έτρεξε να χώσει την πρώτη του ξαδέρφη στο ΚΕΠ του Παπάγου!

Σήμερα, ο ίδιος άνθρωπος έχει αμολήσει την Κουτσή Μαρία, γνωστή για τις ψεύτικες υποσχέσεις της και τάζει διορισμούς στο... Μετρό! Εδώ δεν μπόρεσε να κρατήσει ΕΝΑ συμβασιούχο στο Δήμο, αυτός θα διορίσει και αλλού...

Προσέξτε, διότι βάσει της πρόσφατης εμπειρίας σάς βλέπουμε όχι μόνο να μένετε με το πουλί στο χέρι, αλλά να χάνετε και αυτά που ήδη έχετε, ενώ παράλληλα, έτσι και γίνει Δήμαρχος ο κος Ηλίας θα διορίσει και το υπόλοιπο σόι του και μετά θα κλαίτε πάλι με μαύρο δάκρυ.

Hint: Επί 8 συναπτά έτη, ο κος Αυγουρόπουλος, όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν έλεγε σε όλους ότι ντρέπεται για τα ψέμματα και τη συμπεριφορά της Αθανασάκου να τάζει παντού διορισμούς και να κοροϊδεύει τον κόσμο για να την ψηφίσουν. Μάλιστα της είχε κόψει μέχρι και την απλή καλημέρα, λόγω αυτής τής συμπεριφοράς της.

Εκείνη πάλι τον έβριζε παντού λέγοντας ότι μιλάει και ο Αυγουρόπουλος που έχει διορίσει 13 συγγενείς του στο Δήμο, από εποχής Σκούρτη.

Σήμερα, τους βλέπουμε αγκαλιά να υπόσχονται μαζί διορισμούς, προκειμένου να ξανακερδίσουν τις εκλογές... Και η απορία μας είναι: Ποιος πρέπει να ντρέπεται περισσότερο; Αυτοί οι δύο, οι αυτοί οι ηλίθιοι που θα τους ψηφίσουν;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...