Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γλώττα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει...

Δια της γνωστής μεθόδου "βαράω το σαμάρι για να ακούσει το γαϊδούρι, ασχέτως αν ψάχνω λάθος γαϊδούρι επί 3 χρόνια", ο κος Αυγουρόπουλος διαμαρτυρήθηκε εντόνως για το σχόλιό μας ότι τάζει διορισμούς προκειμένου να βγει Δήμαρχος ο Αποστολόπουλος.

Συγκεκριμένα είπε: "Η Αθανασάκου, ναι, τάζει διορισμούς και κοροϊδεύει όλον τον κόσμο, εγώ ποτέ!".

Εμάς μας αρκεί και αυτή η δήλωση του
κυρίου Αυγουρόπουλου, η οποία καταδεικνύει το επίπεδο της συναδελφικότητας, αλλά και της "τίμιας" προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης "Μαζί για την Πάρτη μας". Μας διδάσκει πώς το μίσος γίνεται λυκοφιλία εν ριπή οφθαλμού για μερικά ψηφαλάκια στο κυνήγι της εξουσίας.

Εμείς απλά θλιβόμαστε, διότι ο κος Αυγουρόπουλος έχει καταγράψει ήδη 32 ολόκληρα χρόνια στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν χρειαζόταν να ξεπουληθεί σε αυτόν το βαθμό και να ξεφτιλίζεται με αυτούς τους ανθρώπους, σε αυτήν την παράταξη μόνο και μόνο για να εκλεγεί ξανά Δημοτικός Σύμβουλος και να φτάσει τα 37 χρόνια θητείας όταν θα είναι κοντά 75 χρονών.

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα κύριε Αυγουρόπουλε. Είστε ίσως το πιο έμπειρο και ικανό στέλεχος του Δήμου μας, κρίμα που όλοι θα σας θυμούνται για αυτή την τελευταία σας έκπτωση αρχών, αξιών και ιδεών.

Καλούς εσωτερικούς σκοτωμούς, καλό μαλλιοτράβηγμα, καλό ξεκατίνιασμα και καλή ψήφο σε όλους τους αξιοπρεπείς Δημότες, όσους έχουν απομείνει τέλος πάντων και δεν έχουν εξαγοραστεί και αυτοί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...