Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κάτι περίεργα πράγματα... (μέρος 3ο)

Θέλει δεν θέλει λοιπόν ο κάθε Βραχιολίδης εμείς θα γράφουμε την αλήθεια. Μπορεί να μην αρέσουν αυτά που γράφουμε σε κάποιους και δικαίωμά τους, αλλά πρώτον είναι αλήθειες και γεγονότα και δεύτερον εμείς δεν έχουμε ξεφύγει ποτέ από την ΚΑΘΑΡΑ πολιτική ανάλυση.

Άμα πούμε ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, να έρθετε να μας βρίσετε. Όσο όμως μιλάμε για Τοπική Αυτοδιοίκηση, πολιτικές προδοσίες και προεκλογικά κόλπα, μόκο όλοι μην ξεφύγουμε και πάμε σε προσωπικό επίπεδο και δεν μείνει άνθρωπος εκτός τρύπας στην περιοχή.

Λέγαμε λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος αύξησε το
μισθό του και έλαβε όλες του τις αποζημιώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως θα γνωρίζετε μετά τα Μνημόνια οι μισθοί των αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είχαν συρρικνωθεί σε τραγικό βαθμό.

Ο Αποστολόπουλος πήγε κάποια στιγμή και ξέθαψε εγκύκλιο βάσει της οποίας ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ το Δημοτικό Συμβούλιο θα μπορούσε να του αυξήσει την αποζημίωση. Το έφερε λοιπόν θέμα και το πέρασε. Αν έκανε καλά ή κακά εσείς θα κρίνετε.

Η απορία μας είναι τι τα ήθελε τα λεφτά και έπρεπε να προκαλέσει κατά αυτόν τον τρόπο όλους εμάς που πεινάμε τη στιγμή που το παλικάρι προφανώς δεν ξέρει τι έχει. Γιατί δεν τον άφηνε τον άτιμο το μισθό εκεί που είναι, αφού τόσο πολύ κόπτεται για το καλό του Δήμου;

Ή γιατί δεν τα έδινε στους φτωχούς ή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ή κάπου αλλού; Προσοχή, εμείς δεν λέμε το κλασικό ηλίθιο "γιατί χάλασε πολλά στην προεκλογική εκστρατεία και δεν τα έδινε στους φτωχούς". Όχι. Το αντιλαμβανόμαστε, ήθελε να κάνει εκλογές και καλά έκανε και τα έδωσε σε αυτές και μαγκιά του. Άσχετο το ένα με το άλλο. Αλλά όταν κοροϊδεύεις τους άλλους ότι λαμβάνουν τους μισθούς τους, μετά δεν μπορεί εσύ να κάνεις τέτοια ανακόλουθα με τους δικούς σου μισθούς.

Παράλληλα, εμείς έχουμε ανατρεπτική άποψη και στο άλλο θέμα. Τι πα να πει "γιατί εξαγόρασε λαμόγια στελέχη άλλων παρατάξεων, υποψηφίους και αντιπροσώπους"; Καλά έκανε. Αυτή ήταν η δουλειά του. Το πρόβλημα το έχουν οι ξεπουλημένοι, όχι αυτός που αγοράζει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...