Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Refresh για το πώς ψηφίζουμε (μέρος 3ο)

Μιας και λέμε για τα Τοπικά Συμβούλια και τα Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων, τούτο το καραγκιοζιλίκι δεν υπάρχει σε αυτές τις εκλογές.

Στην προσπάθειά τους οι 9 υποψήφιοι να κλείσουν ψηφοδέλτια ή να εντυπωσιάσουν με πολλά ονόματα, έχουν βάλει μέσα κυριολεκτικά ό,τι βρήκαν μπροστά τους, έχουν βάλει μέσα
κάθε τι άσχετο με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν έχει ασχοληθεί κανείς έστω να τους ενημερώσει για το πού κατεβαίνει ο καθείς τους, βρε αδερφέ.

Να τους πει, έστω τι είναι αυτό για το οποίο κατεβαίνουν ή τουλάχιστον πώς λέγεται για να το λένε και να το γράφουν σωστά στα φεισμπούκ (πάντα ο τόνος στο μπουκ) και στις κάρτες τους. Τώρα με τις εκλογές μας μάθανε και οι υπεραιωνόβιοι το φεισμπούκ και έχουν και άποψη. Όλα για το σταυρουδάκι...

Το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά παντού ό,τι έγραψε ο καθένας κυριολεκτικά στην τύχη.

Για όνομα του Κυρίου, σταματήστε να γράφετε ότι είστε υποψήφιοι: Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, Τοπικοί Σύμβουλοι Χολαργού, Σύμβουλοι Τοπικού Συμβουλίου Παπάγου, Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Περιφέρειας Χολαργού, Κοινοτικοί Σύμβουλοι Τοπικού Συμβουλίου Παπάγου κ.ο.κ.

Είπαμε, το καταξεφτιλίσαμε με τους υποψηφίους φέτος, το αποξεφτιλίσαμε που κατεβαίνει για σύμβουλος η κουτσή Μαρία και κυρίως για Δήμαρχος ο κάθε πικραμένος, μην το αποσυνουσιάζετε να χαρείτε.

Για όποιον δεν έχει γράψει-τυπώσει ακόμη τίποτα και δεν έχει γίνει σούργελο, ξαναλέμε: Είτε θα είσαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Χολαργού ή Παπάγου, είτε θα είσαι υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού ή Παπάγου. Τέλος. Δεν μπορεί να είσαι τίποτα άλλο.

Είναι που λέγανε κάποιοι ότι θα είναι καλό να ανοίξει το πολιτικό παιχνίδι σε πολλά κόμματα και παρατάξεις. Φανταστείτε να βγουν κιόλας μερικοί-μερικοί τι έχουνε να δούνε τα ματάκια μας. Δεν χρειαζόταν, ρε παιδιά, να κατεβείτε ούλοι. Έλεος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...