Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Κάτι περίεργα πράγματα... (μέρος 4ο)

Μας είπε Τουρκόσπορους το λαμόγιο της Φωκίωνος Νέγρη, διότι λέει δεν συνεχάρημεν τον Αποστολόπουλο για την είσοδό του στο δεύτερο γύρο:

α) Ούτε τον Τίγκα συνεχάρημεν.
β) Ως τι να τον συγχαρούμε;
γ) Εμείς δεν τα έχουμε αρπάξει από κάπου, ούτε το επιθυμούμε, για να κάνουμε κατευθυνόμενη δημοσιολογία. Βλέπουμε κάτι, το λέμε. Δεν βλέπουμε, δεν το λέμε.
δ) Συγχαρητήρια δίνεις όταν κάποιος κάνει καθαρό και τίμιο αγώνα. Άρα, να πάνε οι άλλες παρατάξεις να συγχαρούν μόνο τον Τίγκα. Εμείς δεν είμαστε γραφείο Τύπου κανενός. Δεν θυμόμαστε να είπαμε σε κανέναν τι να ψηφίσει.

Μάλλον το παράπονο του Μάκη είναι που
γράφουμε εναντίον του Αποστολόπουλου και κάνει φασαρία για να δικαιολογήσει το μισθό του. Προφανώς θα ήθελε να λέμε κατά του Τίγκα. Ναι, του Τίγκα στον οποίο κάποτε πούλαγε εκδούλευση, αλλά επειδή από αλλού πήρε περισσότερα το έστριψε.

Τι έγινε κούκλε; Εσύ δεν μας έπρηζες και το 2010 και όλο το 2013 ότι καταλληλότερος είναι ο Τίγκας; Τι έπαθες ξαφνικά;

Από εκεί και πέρα τι να πούμε ακριβώς για τον Τίγκα; Ότι είναι Παπαγιώτης; Το έχουμε πει. Και τι έγινε; Και ο αντίπαλός του, Παπαγιώτης είναι. Να πούμε ότι είναι αντιξυδικός; Το λέμε και χίλια μπράβο του. Να πούμε ότι ο Τίγκας έφυγε από τον Ξύδη, όταν ο ναύαρχος πλαστογράφησε την υπογραφή του; Καλά έκανε και έφυγε. Μήπως να πούμε ότι πρόδωσε το Νικολάου; Αυτό δεν ισχύει. Ο Τίγκας πήγε στο Νικολάου ως συνεργαζόμενη παράταξη και ως τέτοια έφυγε και είχε κάθε δικαίωμα. Όλοι οι άλλοι είναι προδότες, όχι ο Τίγκας. Τέλος, μήπως θέλετε να πούμε ότι έκανε φιλοπαπαγιώτικη "αντιπολίτευση"; Τι να πει και ο Αποστολόπουλος που ως δεξί χέρι του Ξύδη ψήφισε τα πάντα κατά του Χολαργού και τα υλοποίησε κιόλας;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...