Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Κάτι περίεργα πράγματα... (μέρος 5ο)

Καλά, μην πέφτουν και από τα σύννεφα μερικοί που μετά από όλες τις πουστιές δεν γουστάρουμε τον Αποστολόπουλο. Το 75% του Παπάγου και του Χολαργού δεν τον γουστάρει επίσης και από το υπόλοιπο 25%, αν αφαιρέσουμε τους απελπισμένους που πίστεψαν τις υποσχέσεις για διορισμούς και όσους εξαγοράστηκαν, δεν μένουν και πολλοί που να τον γνωρίζουν και να τον γουστάρουν πραγματικά. Μην τρελαίνεστε. Και 99% να τον ψηφίσει στο δεύτερο γύρο, δεν θα το κάνει διότι τον γνώρισε ή τον αγάπησε, αλλά επειδή νομίζει ότι θα διοριστεί ή για να γλείψει εκεί που βλέπει χρήμα.

Έχετε δει εσείς ποτέ εκλογικούς αντιπροσώπους να βρίζουν τον υποψήφιο Δήμαρχο, του οποίου τα
συμφέροντα υποτίθεται ότι εξυπηρετούν στα εκλογικά τμήματα; Και όμως, αυτή ήταν η εικόνα σε όλα τα εκλογικά κέντρα την Κυριακή που μας πέρασε. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό και πρόκειται για άλλη μία κατάντια, σημείο των καιρών και των χρημάτων. Μετά μας κατηγορούν κάποιοι επειδή λέμε ότι οι εκλογές ήταν καθαρό προϊόν εξαγοράς.

Προσέξτε κατάσταση. Κάθε φορά που έβγαινε από την κάλπη ψηφοδέλτιο "Μαζί για την Πάρτη μας", το τι καντήλι έπεφτε παντού από δικαστικούς αντιπροσώπους, εφορευτικές, εκλογικούς αντιπροσώπους, υποψηφίους και εκπροσώπους παρατάξεων, δεν λέγεται. Θα περίμενε δε κανείς τουλάχιστον οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του Αποστολόπουλου να ενοχλούνται. Αμ δε.

Στις χειρότερες των περιπτώσεων έβριζαν και αυτοί μαζί με τους άλλους και στην καλύτερη η αντίδραση ήταν: "Πείτε ό,τι θέλετε, χέστηκα. Εγώ τον Αποστολόπουλο ούτε τον γνωρίζω, ούτε θέλω να τον μάθω. Εγώ πληρώθηκα, ήρθα εδώ, κάθομαι, κοροϊδεύω και μετά θα πάω σπίτι μου". Και στις περισσότερες των περιπτώσεων το "σπίτι μου" ήταν φυσικά εκτός Παπάγου-Χολαργού. Το τι ψηφοδέλτιο της "Μαζί για την πάρτη μας" ακυρώθηκε χωρίς να ανοίξει μύτη, δεν λέγεται.

Φανταστείτε τώρα π.χ. εκλογικό αντιπρόσωπο του Νικολάου να άκουγε να βρίζουν τον αρχηγό. Θα είχαμε νεκρούς. Ή του Κεχρή, του Χάρη, του Ζήκα κ.τ.λ. Α, χα χα χα χα χα. Θα μαζεύαμε λαρύγγια από κάτω. Αλλά αυτοί δεν ήταν μισθοφόροι, άρα τους έτσουζε.

Καλά θα κάνουν λοιπόν κάποιοι πιασμάν να το βουλώνουν όταν μιλάμε, διότι ξέρουμε κάτι παραπάνω. Κάπου ακούσαμε ότι στις εκλογές χάλασε λέει 200.000€. Α, χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα μπα σε καλό σας, γελάσαμε και σήμερις. Μην πιάσουμε μία-μία τις παρατάξεις, αναλύσουμε τα αποτελέσματά τους και την προεκλογική τους συμπεριφορά και κλάψουν μανούλες και ορφανά και τρέχουν πάλι στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να πάρουν το μακρύτερο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...