Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Παραίτηση Τούτουζα, σενάριο 2ο: ΔΑΟΧ

Ο Ξύδης στήριξε όλη του την προεκλογική εκστρατεία στα χρέη και τη διαφθορά του Νικολάου.

Βασικό του όπλο ήταν οι μεταγραφές (κατ' άλλους προδοσίες) στελεχών των Ενεργών Δημοτών με αιχμή του δόρατος τον Τούτουζα.

Ένα χρόνο μετά, ο Ξύδης δεν έχει ανακαλύψει ούτε ένα σκάνδαλο. Τα χρέη τού βγήκαν 18 εκατομμύρια λιγότερα, η προσπάθεια κατασκευής σκανδάλου, μέσω της
περίφημης διαθήκης, κατεπνίγει άμα τη γενέσει της και τι έχει μείνει; Τα δύο μαύρα ταμεία του ΔΑΟΧ.

Ποιος ήταν ο επί 4 χρόνια Πρόεδρος του ΔΑΟΧ; Ποιος διαχειριζόταν τα μαύρα ταμεία; Ποιος είχε απόλυτη γνώση της κατάστασης; Ποιος μοίραζε μαύρο χρήμα σε εργαζομένους, κινητά τηλέφωνα, έργα και σωματεία; Ο Νικολάου; Όοοχι. Ο ΓΑΠ; Ο Στρος Καν; Ούτε. Ποιόοος; Ο Τούτουζας!

Με λίγα λόγια, ο μόνος αποδεδειγμένα προβληματικός διαχειριστής της εποχής Νικολάου, "τυγχάνει" να είναι το πρωτοπαλίκαρο της "κάθαρσης", ο νέος, ο "άφθαρτος", ο "πεντακαθαρίδης", στον οποίο στηρίχτηκε ο Ξύδης για να κοροϊδέψει όλον τον Παπάγο και το μισό και πλέον Χολαργό.

Ήταν πολύ βαρύ το χτύπημα για τον εγωισμό και την εικόνα του Δημάρχου. Παράλληλα, η ανυπαρξία του Τούτουζα, ως Αντιδημάρχου, την ώρα που όλος ο Χολαργός βράζει, λόγω της κοροϊδίας και της εγκατάλειψης, έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση των δύο άσπονδων συμμάχων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...