Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Παραίτηση Τούτουζα, σενάριο 4ο: Επανάσταση λαέ.

Οι Δήμοι υποχρεούνται να απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών και φορέων, εντός 30 ή 50 ημερών, ανάλογα το όργανο και σε καμία περίπτωση σε περισσότερες από 60 ημέρες.

Αυτά, βέβαια, ισχύουν μόνο για την υπόλοιπη χώρα και όχι για τον Παπάγο, όπου απαντήσεις δεν δίνονται ούτε σε 3 και 4 μήνες, διότι "αν θες, να πας να διαμαρτυρηθείς στην Περιφέρεια", όπου θα φας άλλους δύο μήνες στην καλύτερη των περιπτώσεων και σίγουρα θα βαρεθείς και να τρέχεις, αλλά και να περιμένεις".

Μέχρι τώρα, όλοι έκαναν το κορόιδο και ήταν άπαντες πολύ χαρούμενοι. Μέχρι που ο Τούτουζας, διαχειριζόμενος
αίτημα φίλου και γείτονά του, διεπίστωσε τη θλιβερή πραγματικότητα και έκανε το λάθος να λειτουργήσει ορθώς και να παραδώσει όλους τους φακέλους και τις απαντήσεις που αφορούσαν στο αίτημα του συγκεκριμένου δημότη. Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι.

Το Κλισιοσκόπιο δεν λαμβάνει θέση ποιο από τα 4 σενάρια ισχύει. Το σίγουρο είναι ότι είναι όλα υπαρκτά. Ίσως ισχύει ένα από αυτά, ίσως όλα. Επειδή, κάποιοι μας λένε εμπαθείς, εμείς παρουσιάσαμε και τα κακά, αλλά και τα καλά σενάρια για τον Τούτουζα. Ο καθείς ας τα συνδυάσει με τις δικές του πληροφορίες και ας βγάλει συμπέρασμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...