Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Παραίτηση Τούτουζα, σενάριο 3ο: Αλλιώς με τα 'παν, μάνα μου

Ο Τούτουζας είχε φάει την προεκλογική παπάτζα Ξύδη "εγώ θα στηριχθώ στους νέους". Πολύ γρήγορα, οι νέοι αντελήφθησαν ότι δεν επιτρέπεται ούτε να ανασάνουν χωρίς την άδεια του Δημάρχου και άρχισαν να αναπολούν τις μέρες που αλώνιζαν στους Ενεργούς Δημότες και να διατηρούν μαύρα ταμεία, χωρίς να επιτρέπεται να τους ελέγξει και να τους πει κουβέντα κανείς.

Παράλληλα, διεπίστωσαν ότι δεν τους περνάει ουδέν ρουσφέτι, εκτός Παπάγου. Όταν έχεις εκλεγεί με τις ψήφους τόσων συμβασιούχων που σε περιμένουν ως Μεσία
και μετά τους απολύεις έναν-έναν, η θέση σου γίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

Στους νέους, λοιπόν, είχε μείνει ένας λόγος συνύπαρξης με τον Ξύδη. Η διαδοχή. Η εκ του μηδενός ανακίνηση των θεμάτων του ΔΑΟΧ και της ΑΔΕΧ που τους εμπλέκουν, η ενδυνάμωση Δασκαλόπουλου, αλλά και η εμφάνιση Στάικου, τους έδωσαν γρήγορα το μήνυμα ότι όχι μόνο δεν θα πάρουν δαχτυλίδι από τον Ξύδη, αλλά δεν θα καταφέρουν να τραβήξουν ούτε μισό στέλεχος από τη Νέα Πορεία.

Πέραν από τον αυταρχισμό του Ξύδη, όμως, τον Τούτουζα είχε αρχίσει να τρελαίνει και η αλαζονεία του Αποστολόπουλου, ο οποίος πολύ γρήγορα άρχισε να το παίζει Προεδράρα σε φίλους και εχθρούς. Ε, δεν θα άντεχε και για πολύ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...