Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Παρατράβηξε το αστείο με τις απειλές

Έγραψε ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής: "Δεν λέμε όχι στην ανωνυμία, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Όποιος νιώθει ότι δυσφημείται ή θίγεται από ένα σχόλιο, πώς θα απαντήσει στο blog;"


Περίεργο. Όλοι επικοινωνούν με το Κλισιοσκόπιο, μέσω facebook ή μέσω του mail του, πλην ενός που ακόμη δεν τα έχει καταφέρει...


Επίσης, έγραψε: "Πάντως, από αύριο-μεθαύριο τόσο η εφημερίδα μας όσο και άλλοι θιγέντες,
των οποίων έχουν πλαστογραφηθεί τα e-mail τα οποία χρησιμοποιούνται από ...κουκουλοφόρους του διαδικτύου, θα απευθυνθούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Εισαγγελία."


Μετά από λίγο, κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και είπε ότι δεν θα ξανασχοληθεί μαζί μας, αλλά την επόμενη ημέρα ξανάρχισαν τα περί κουκουλοφόρων. Συνεπώς, αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε:


1) Πρώτα πρέπει να πάτε στην Εισαγγελία και μετά στη ΔΗΕ. 2) Η ΔΗΕ λέγεται έτσι, ακριβώς διότι ασχολείται με εγκλήματα. Εγκλήματα, you know; Πορνεία, ναρκωτικά, απαγωγές, παιδεραστία, απειλές, εκβιασμούς μέσω διαδικτύου. Άρα, σε πρώτη ανάγνωση, άλλοι κινδυνεύουν και όχι εμείς. Η ΔΗΕ δεν ασχολείται με πταίσματα, προσωπικές διαφορές, πολιτικές θέσεις και απόψεις ή κρίσεις περί της άσκησης των καθηκόντων των δημοσίων προσώπων. Πάρτε το χαμπάρι και χαλαρώστε. 3) Για να στοιχειοθετήσετε κατηγορητήριο, πρέπει να σας αφορά προσωπικά ή να έχετε νομικά αποδεκτό έννομο συμφέρον. 4) Για να καταδικάσετε κάποιον πρέπει να αποδειχτεί ο δόλος και το τι είχε να κερδίσει ο κατηγορούμενος. Εσείς τα γράφατε πρόσφατα, κύριε Βραχιολίδη, άρα τα γνωρίζετε. 5) Το Κλισιοσκόπιο δεν είναι μηνύσιμο, ρωτήστε και κανά δικηγόρο, πριν απειλήσετε. 6) Τα μαϊμού mail είναι και παραείναι μηνύσιμα, συνεπώς παρακαλούμε τους εμπλεκομένους να απευθυνθούν στον Εισαγγελέα, αύριο κιόλας, πριν χάσουν την προθεσμία, μπας και βρούμε και μεις την ησυχία μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...