Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Περί αποτυχημένων Δημοτικών Συμβούλων

Ο εκδότης της "30 Μέρες"
Κάπου η "30 Μέρες" αναφέρει ότι το Κλισιοσκόπιο αποτελείται από αποτυχημένους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και μη. Ας δούμε πώς ορίζει το Κλισιοσκόπιο τον αποτυχημένο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο:

Έστω ότι έχουμε εκδότη τοπικής εφημερίδας με ιστορία 16 χρόνων στο Χολαργό. Ενώ έχει εκλεγεί και η κουτσή Μαρία (κυριολεκτικά), ο ίδιος παρά την τεράστια δύναμη του Τύπου (και Πρόεδρος Εκδοτών Ανατολικής Αττικής) αποτυγχάνει πλείστες όσες φορές να εκλεγεί
Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά και να κάνει δική του παράταξη, καθώς το κρυφό του όνειρο είναι να γίνει Δήμαρχος.

Τελικά, κατατάσσεται 1ος επιλαχών το 2006. Ξεκινά μάχη για να παραιτηθεί ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Αποσκίτης, άνθρωπος σε αναπηρικό καροτσάκι, του οποίου η υγεία εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε αθλία κατάσταση. Δεν τα λέμε εμείς, η χήρα Αποσκίτη, τα είπε και τα έγραψε.

Τελικώς, ο δύσμοιρος Αποσκίτης μεταβαίνει εις Κύριον και ο εκδότης μας ορκίζεται, επιτέλους, Δημοτικός Σύμβουλος για 7 ολόκληρους μήνες και τέλος.

Πώς σας φάνηκε; Είναι ή δεν είναι ο ορισμός του αποτυχημένου υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου, από κάθε άποψη;

Hint: Επειδή πάλι θα έχουμε τα γνωστά με τις μηνύσεις, ενημερώνουμε ότι για κάθε τι που γράφει το Κλισιοσκόπιο, φροντίζει να διαθέτει τουλάχιστον 3 μάρτυρες που προτίθενται να καταθέσουν. Τι διάολο, θα πάθουν όλοι μαζί "ατύχημα";
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...