Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση Θανάση Αυγουρόπουλου, περί Μπέσιλα

Κύριοι,

Σε ότι έχει σχέση με την ανάρτησή σας της 18ης Ιανουαρίου με τίτλο, «Το βύσμα του βύσματος» και συγκεκριμένα αυτά που γράφετε στην τελευταία παράγραφο: «Για την τότε αποπομπή της κας Μπέσιλα, το χεράκι του λέγεται ότι είχε

βάλει ο κος Αυγουρόπουλος», για αποκατάσταση και μόνον της αλήθειας, θέλω να σας ενημερώσω πως:


1. Δεν είχα απολύτως καμία σχέση με την «αποπομπή» της κας Μπέσιλα, για τον απλούστατο λόγο διότι δεν είχα αρμοδιότητα να κάνω κάτι τέτοιο. Επίσης σας διαβεβαιώνω πως ουδέποτε συμμετείχα σε οποιαδήποτε σχετική σύσκεψη όπου συζητήθηκε η συγκεκριμένη περίπτωση και μου δόθηκε η δυνατότητα να διατυπώσω έστω την προσωπική μου άποψη.


2. Το ποιοι προσλαμβάνονται για Ειδικοί Σύμβουλοι στο Δήμο, σύμφωνα με το νόμο, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Δημάρχου. Το ίδιο ισχύει και για τις καταγγελίες των συγκεκριμένων συμβάσεων.


3. Όσοι υπήρξαν στενοί συνεργάτες του τ. Δημάρχου γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα θέματα των προσλήψεων και «αποπομπών» των Ειδικών Συμβούλων τα χειρίζονταν αποκλειστικά ο ίδιος και κανένας άλλος. 

Θανάσης Αυγουρόπουλος



Σ.Σ.: Αμ, έτσι, μάλιστα! Δεν είναι πολύ καλύτερα, κύριοι; Αντί να μας βρίζετε και να μας απειλείτε, να μας στέλνετε ωραιότατες και αξιοπρεπέστατες απαντήσεις, όπως η παρούσα του κου Αυγουρόπουλου, όπου παραθέτει την άποψή του και εμείς άμεσα να τη δημοσιεύουμε; Όσον αφορά το θέμα, ακούσαμε τη θέση του τ. Αντιδημάρχου και δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε. Απλά, να σημειωθεί ότι το Κλισιοσκόπιο είπε το τι λέγεται. Και αυτό δεν είναι ψέμα. Καλώς ή κακώς αυτό λέγεται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...