Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Piquet και Αστυνομία

Οι κάτοικοι λύσσαξαν! Κάθε μέρα η Αστυνομία δεχόταν καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας και κάθε τρεις και λίγο έβλεπες ένα περιπολικό έξω από το μαγαζί.

Λίγο το τηλεκοντρόλ, λίγο οι θαμώνες που το βούλωναν όταν έβλεπαν Αστυνομία, λίγο τα "πάμε πάνω να δούμε αν ακούγεται τίποτα", η
επιχείρηση τη γλίτωνε.

Οι κάτοικοι έξαλλοι έβαλαν τα μεγάλα μέσα, δηλαδή τους Δημοτικούς Συμβούλους και τη Διοίκηση Νικολάου. Και άρχισε το πανηγύρι: Διακοσάχρονοι κατά μικρών, ο αιώνιος εμφύλιος των Ενεργών Δημοτών (Sette, Piquet, Tease Plus, Αβραάμ και πάει λέγοντας).

Συγκεκριμένα, ο Παντελεάκος βρήκε ότι το κατάστημα δεν είχε σωστή άδεια μουσικής και μουσικών οργάνων, κάτι για το οποίο δεν ευθυνόταν το κατάστημα και εξηγούμε: Κανένα μαγαζί δεν δικαιούται να παίζει μουσική μετά τις 10μ.μ.-11μ.μ. (χειμερινοί-θερινοί μήνες) και μόνο με ειδική άδεια μπορεί να επιμηκύνει μέχρι τις 2π.μ.-3π.μ, ενώ η ένταση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 80db, εντός καταστήματος. Η άδεια του συγκεκριμένου καταστήματος είχε βγει άλλα 'ντ άλλων. Δεκάδες μηνύσεις από κει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...