Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Το τελευταίο έργο του ΔΑΟΧ (μέρος 1ο)

Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του 2010, ο Νικολάου κάλεσε στο γραφείο του τον τότε Πρόεδρο του ΔΑΟΧ, Δημήτρη Τούτουζα και τον τότε Αντιπρόεδρο, Γιώργο Ανυφαντή και τους έδωσε εντολή να προχωρήσουν στην κατασκευή δύο μικρών γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 ή ενός μεγαλύτερου 8Χ8, με δημόσιο διαγωνισμό.

Ο Τούτουζας ξεκίνησε όλες τις διαδικασίες, έκανε το διαγωνισμό και αφού υπέγραψε την τελική εκδίκαση των κλασσικών ενστάσεων, παραιτήθηκε για να κατέλθει υποψήφιος με τον Ξύδη.

Αν και είναι άσχετο με το εδώ θέμα μας, καλό είναι να
παρατηρήσουμε ότι ο Τούτουζας, μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2010, όχι μόνο παρέμενε Πρόεδρος του ΔΑΟΧ, όχι μόνο δεν είχε κανένα πρόβλημα με το Νικολάου και τους Ενεργούς Δημότες, αλλά έκανε και έργα! Συνυπολογίζοντας το πασίγνωστο, πλέον, γεγονός ότι ο Τούτουζας έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα δάνεια της Διοίκησης Νικολάου, αλλά και ότι ακόμη και σήμερα δεν έχει εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να κατέλθει με τον Ξύδη, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι κάποιο άλλο λάκκο έχει η φάβα και κανένα θέμα πολιτικής αντίληψης ή φιλοσοφίας δεν ενέσκηψε ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές.

Hint: Ένα Σάββατο του Σεπτεμβρίου του 2010, ο Τούτουζας κάλεσε το Νικολάου στο σπίτι του για τσίπουρα. Τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία και του ανακοίνωσε ότι έχει λάβει την απόφαση να μην ξανασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Νικολάου του ζήτησε να το ξανασκεφτεί, αλλά ήταν αμετακίνητος. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η ένταξη του Τούτουζα στη Νέα Πορεία! Έτσι μπράβο! Αντρίκειες μάχες...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...