Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

To τελευταίο έργο του ΔΑΟΧ (μέρος 2ο)

Ο Τούτουζας μπορεί να προσχώρησε στη Νέα Πορεία, αλλά παρέμεινε Πρόεδρος του ΔΑΟΧ για μερικές μέρες ακόμη, μέχρι που ούρλιαξε το σύμπαν για το συγκεκριμένο καραγκιοζιλίκι.

Τότε, Πρόεδρος ανέλαβε εξ οφίτσιο ο Δήμαρχος, τον οποίο, απολύτως νόμιμα, λόγω έλλειψης χρόνου, αντικαθιστούσε και υποκαθιστούσε στα πάντα ο Αντιπρόεδρος, κος Ανυφαντής. Για αυτόν το λόγο, την τελική σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2010 ο Ανυφαντής και όχι ο Νικολάου.

Έγιναν οι εκλογές, αλλά η Διοίκηση του ΔΑΟΧ
παρέμεινε προσωρινά, ως είχε, μέχρι τους πρώτους μήνες του 2011, για λόγους που αφορούσαν στο σχέδιο Καλλικράτης και στην τελική συνένωση των δύο Δήμων. Το έργο ξεκίνησε και μόλις ανέλαβε Πρόεδρος η γνωστή μας, κα Ευαγγελοπούλου, το σταμάτησε χαρακτηρίζοντάς το ως παράνομο, βάσει γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας του ενιαίου Δήμου.

Είχε αρχίσει, βλέπετε, η κυνηγητική περίοδος για τον Τούτουζα και η Πρόεδρος ξεκινούσε την αποστολή της. Μέχρι σήμερα, το έργο παραμένει στον αέρα, ενώ η εταιρία που κέρδισε το διαγωνισμό έχει προσφύγει κατά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ζητώντας διαφυγόντα κέρδη, κέρδη υπερημερίας, αποζημιώσεις και τους τόκους που προκύπτουν από τα ανωτέρω. Αν υπολογίσει κανείς ότι η αρχική τιμή του έργου προσέγγιζε τις €160.000, αντιλαμβάνεται πόσα παραπάνω θα πληρώσει ο Δήμος, αν δικαιωθεί η εργολήπτρια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...