Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Γιατί έφυγε η Κτιστάκη από τους Ενεργούς Δημότες

Η κα Μαριλίτα Κτιστάκη που πέταξε την εξυπνάδα για τους 70 νοματαίους, ήταν υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος του Νικολάου στις Δημοτικές Εκλογές του 2006. 

Παρότι δεν εξελέγη, ο πρώην Δήμαρχος την εμπιστεύτηκε στη θέση της Αντιπροέδρου των Παιδικών Σταθμών, με μηνιαία αποζημίωση κοντά στα €500, ενώ άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ευρίσκονταν εκτός Διοίκησης ή ήταν Αντιπρόεδροι των €270, τα οποία δεν εισέπρατταν καν.

Η κα Κτιστάκη, οδοντίατρος, αναπληρώτρια Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων και αργότερα Διοικητής του Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας «Παμμακάριστος» (προφανώς έβγαζε λίγα...), δεν ήταν ικανοποιημένη με τα €500 και ζητούσε επιμόνως να γίνει Πρόεδρος στους Παιδικούς Σταθμούς για να πιάσει το

χιλιάρικο. 

Αυτό δεν συνέβη ποτέ, καθώς Αθανασάκου και Κεχρής είχαν πάρει εργολαβία το συγκεκριμένο Νομικό Πρόσωπο και η συνέχεια είναι γνωστή. Εκδικήθηκε ΚΑΙ αυτή. Η δε πλάκα είναι ότι πάλι Αντιπρόεδρος βρέθηκε, αυτήν τη φορά στο ΔΟΚΜΕΠΑ! Άμα δεν σε θέλει... Ακόμη χειρότερο είναι ότι τους λεγόμενους προδότες των Ενεργών Δημοτών, επί Νικολάου δεν τους έβριζε κανείς. Σήμερα, όλος ο Χολαργός.

Στα ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...